DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt la capătul răbdării după ce de joi seara, ar fi trebuit să existe din nou agent termic, dar calorifele sunt reci, air apa, la fel, cu excepția spitalelor. Colterm a trimis un comunicat în care spune că cei de la Delgaz Grid au deschis mai târziu decât trebuia instalația, pentru ca Tinmar să înceapă să furnizeze, și acesta ar fi motivul.

Spitalele au avut căldură de ieri seara, de la ora 22. Reamintim că s-a ajuns al uun acord cu Tinmar Enegy pentru gaz furnizat la Clolterm până luni dimineața, la ora 7. ”Începând din seara de joi, 28 octombrie, Colterm a reînceput furnizarea agentului termic pentru clienții sistemului centralizat de încălzire. Din păcate, distribuitorul de gaz a întârziat livrarea acestuia cu 4-5 ore, motiv pentru care nu am reușit să repunem în funcțiune sistemul de încălzire în timpul în care estimăm că se va întâmpla, instalațiile fiind repornite aseară, după ora 18”, începe mesajul celor de la Colterm.

Compania își cere scuze că îi mai ține pe timișoreni în frig. ”Prioritare la alimentare au fost spitalele din Timișoara racordate la Colterm, motiv pentru care alimentarea celorlalte puncte termice a întârziat peste estimările  noastre. Ne cerem scuze timișorenilor cărora le-am prelungit acest disconfort și îi asigurăm că, în cursul acestei zile, toate punctele termice vor fi alimentate și toți timișorenii vor avea căldură și apă caldă. Întârzieri în furnizare vor fi la o parte dintre clienții din zona de nord a orașului, respectiv a celor arondați punctelor termice 13, 50 și Diana, unde există o avarie care se va remedia până în orele următoare, ca până cel târziu la ora 20 și acestea să fie alimentate cu agent termic”, se mai arată în comunicat.

Bineînțeles, pentru că primăria Fritz a neglijat total realizarea stocului de cărbune, nici măcar în aceste trei zile nu va fi foarte cald. Din nou, Colterm își cere scuze! ” Așa cum s-a anunțat în toată această perioadă, temperatura la care vom furniza căldură va fi scăzută, de 35 de grade la plecarea din punctele termice. Ne cerem scuze timișorenilor și îi asigurăm că,în continuare, se fac eforturi din partea noastră și a executivului Primărie pentru ca situația furnizării de agent termic să fie remediată”, se mai arată în mesajul companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ