DISTRIBUIȚI
Întrebarea de o importanță imensă atunci când tocmai ai terminat o sesiune de pariuri și ești pregătit să închizi laptopul este legată de retragerea banilor pe care ai reușit să îi câștigi și dacă acela este momentul perfect pentru a efectua o retragere. Oare să retragi banii acum și să te bucuri de ei sau să păstrezi banii acolo pentru alte sesiuni știind că oricum procesul de retragere este destul de anevoios.
Pentru a disipa cât de mult posibil aceste întrebări, îți vom expune astăzi câteva repere care te vor ajuta să decizi când este momentul potrivit să îți retragi banii din cazino.
Retragerea durează
Unul dintre lucrurile pe care ar trebui să le iei în considerare de fiecare dată când demarezi un proces de retragere de la un cazino sau un operator de jocuri precum https://jocpacanele.ro/ este factorul timpului. O retragere din cazino are nevoie înainte de toate, de timp. Comparativ cu un proces de depunere care va putea fi procesat aproximativ instantaneu, retragerile au nevoie de mai multe verificări și trec prin mai multe procese de securitate înainte de a fi declarate terminate.
Pentru a putea pune în perspectivă, ar trebui să te aștepți la un timp de așteptare de până la 5 zile pentru confirmarea unui proces de retragere. Aici intervine și metoda prin care alegi să retragi banii deoarece unele dintre ele au nevoie de mai mult timp, iar altele mai puțin. De exemplu, transferul bancar este cel care durează cel mai mult, iar dacă alegi un portofel electronic precum Skrill sau Neteller, durata va deveni considerabil mai mică.
Cu ce informație ar trebui să rămâi în minte? Dacă ai cumva nevoie de niște bani rapid, nu te baza pe cei din portofelul din cazino, deoarece aceștia nu vor ajunge deloc rapid la tine. Pentru a te bucura de câștigurile de la cazinoul online, ar fi inteligent să plănuiești plățile în avans.
Planifică retragerile din timp
Așa cum spuneam, planificarea va face diferența, iar pentru asta vei avea nevoie de un plan pe care să îl respecți. Nu te gândi că este vorba de ceva foarte complicat. Poți începe prin a alege o zi din săptămână în care vei solicita mereu retragerea unei sume din câștigurile tale. Dacă vei folosi mereu aceeași metodă de retragere, automat, în fiecare săptămână vei avea o zi fixă în care îți vor intra banii din contul de pe cazino.
Dacă te hotărăști să aplici această metodă, trebuie doar să ai grijă la cantitatea de bani pe care o retragi. Nu vrei totuși să retragi foarte mult pentru a lăsa contul pe 0, dar nici prea puțin pentru a-ți satisface nevoia de a vedea clar cât de productiv ai fost în timpul săptămânii.
Păstrează câțiva bani pentru depuneri viitoare
Nu degeaba îți recomandam să nu retragi tot bugetul. Vei avea nevoie de acei bani pentru a putea câștiga alții și în sesiunile de după ziua de retragere. Chiar dacă ai o sumă destul de mare de retras și este tentant să o retragi pe toată, suntem siguri că vei dori să mai joci pe acea platformă și trebuie să gestionezi cum trebuie câți bani intră și ies din contul tău.
Dacă vrei să mai continui să pariezi, atunci trebuie obligatoriu să lași ceva bani în cont. Nici mașina personală nu trebuie lăsată fără motorin absolut deloc, corect? La fel funcționează și conturile de cazino online. Combustibilul trebuie să fie mereu pregătit pentru a fi folosit.
Mai mult decât atât, dacă vei observa că nu mai ai deloc bani în cont, vei fi tentat să depui alții. Aici intervin câteva posibile probleme. Deoarece ai retras toți banii, vei simți că ai dat un reset contului și nu vei mai ține cont de grija banilor. Poate că de data aceasta vei depune mai mulți bani decât trebuie, lucru care nu s-ar fi întâmplat în cazul unei retrageri mai mici.
Evită să faci depuneri. Cu cât numărul depunerilor este mai mic, cu atât vei câștiga mai mulți bani și vei scoate mai puțin din buzunar.
Lichidează totul numai când schimbi cazinoul
Singura excepție în cazul căreia ar trebui să nu lași nici măcar un ban în contul de cazino online este momentul când vrei să îți strângi bagajele și tot istoricul de rezultate și să începi să fii activ pe website-ul unui alt operator. Retrage toți banii, creează un cont la cazinoul cel nou și depune banii acolo. Totul va fi ca înainte în doar câteva ore.
Concluzie
Există un moment potrivit pentru a retrage din cazino? Nu.
Există un mod eficient de a face acest lucru? Da. Trebuie doar să aplici același principiu valabil pentru orice acțiune din cazino. Să ai răbdare, să nu fii lacom, să judeci dincolo de emoții și să nu te lași dus de val de impulsuri. Păstrează bani în cont și bucură-te de un regim de joc echilibrat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ