DISTRIBUIȚI

Caravana Educației Non-formale și Caravana Culturală a FITT vor ajunge în satele și comunele din județul Timiș, în 3 sate și comune, traseu ce se va desfășura pe o perioadă de 6 săptămâni.  Caravanele se vor opri la Berini – 15 septembrie – În fața Căminului Cultural, Săcălaz – 17 septembrie,  Chevereșu Mare – 19 septembrie – Căminul Cultural, Dudeștii Noi – 23 septembrie – Casa de Cultură, Șag – 24 septembrie – Cămin Cultural.

La Berini, pe data de  15 septembrie începând cu ora 17:00 vor avea loc activități de educație non-formală, orientate către subiecte care ating drepturile omului, incluziunea socială și dialogul intercultural. Începând cu ora 20:30 se va derula un film artistic, pe teme sociale de interes pentru tineri.

Becichereu Mic – 16 septembrie 2017 – ora 19:00 – Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Țichindeal”. În cadrul caravanei, membrii comunității sunt invitați la proiecții de film din cadrul Festivalului Central-European de Film și spectacole de teatru prezentate de trupa Aether. Proiectul se află în programul RURAL Active al FITT care își propune să desfășurăm activități în mediul rural din județ. Acest tip de proiecții vor fi realizate și în celelalte locații stabilite.

Scopul acestor proiecții de filme și a spectacolelor de teatru au rolul de a crește consumul de cultură și de sensibilizare față de câteva: drepturile omului, incluzine socială și multiculturalitate, dar și teme de actualitate pentru lumea modernă.

LĂSAȚI UN MESAJ