Despre suzete s-au tot spus o sumedenie de lucruri, încât acum avem destul de multe mituri despre aceste produse. Ce este adevărat și ce nu, este determinat în cele din urmă de un test practic. Până când să vă puneți în fața unui fapt împlinit, haideți să vorbim mai multe despre unele tipuri de suzete, despre care s-a auzit că sunt acceptate imediat de bebeluși. În mod cert au ele ceva special care să le facă speciale și atât de dorite.

Când vine vorba despre suzete Frigg de la Little Prints acestea au un mare avantaj și anume faptul că sunt realizate din materiale baby friendly. Studiile efectuate ne arată că acestea nu au impact asupra modului în care se dezvoltă un bebeluș. Asta pentru că nu sunt simple forme, tetine dure care pot schimba modul în care se formează cavitatea bucală a unui bebeluș.

Suzetele de calitate –  cum le recunoști

Adevărul general valabil este că, atunci când vine vorba de prețuri și de calitate ar trebui să înțelegem că este nevoie de un preț corect. Calitatea ne costă și când vom înțelege acest lucru, vom vedea lucrurile diferit. Nu de ce costă atât de mult o suzetă de la Frigg ar trebui să fie preocuparea, ci de ce unele sunt atât de ieftine.

Nu este un secret faptul că suzetele de la Frigg, similar cum sunt cele de la Bibs, sunt concepute diferit de cele clasice din comerț. Vorbim despre cele care au la bază siliconul alimentar sau latexul, moale, flexibil, care oferă bebelușului fix starea de bine de care are nevoie. Adică folosind o astfel de suzetă simte că textura și forma că sunt ceva similar cu senzația aceea de bine când e la sânul mamei. Unde mai punem că și tetina în sine este una diferită, ieșită în afară și care imită foarte bine sânul mamei.

Cât despre cum recunoaștem suzetele de calitate, un reper este acesta. Al compoziției sale, dar și al faptului că pot fi achiziționate pe grupe de vârstă. Cele de la Frigg sunt disponibile în cadrul magazinului online Little Prints. Au scutul de diverse forme și culori, ceea ce negreșit contribuie la designul atractiv. Pot fi alese, în funcție de colecția din care fac parte, din rândul celor pentru newborn, 0-6 luni, precum și cele 6-18 luni. Este important să țineți cont de acest aspect, întrucât este evident că un bebeluș va agrea o suzetă potrivită în gura sa, altfel respinge din start acest accesoriu.

Comandați online

Pentru cei interesați de aceste suzete – care apropo, sunt absolut adorabile – pot comanda din cadrul magazinului online menționat. Suzetele 100% made în Denmark au un super preț și pot fi achiziționate și în set, dar și individual. Asortați cu un lanț de suzetă și cu o protecție din silicon, astfel încât să aveți set complet.

Pentru bucuria celor mici și  liniștea celor mari, alegeți doar suzete de calitate.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

LĂSAȚI UN MESAJ