Săptămâna trecută Alfred Simonis a spus că Alin Nica stă doar o oră la Consiliul Județean Timiș. Șeful instituției spune că Simonis nu înțelege că are mult de mers pe teren și că atunci când face asta, este tot muncă pentru Timiș.

Nica a spus că din poziția de parlamentar, poate Simonis nu înțelege ce are de făcut un președinte de consiliul județean. ”Nu știu ce impresie are domnul Simonis despre ce trebuie să facă un primar sau un președinte de consiliul județean. Însă eu cred că dacă el e obișnuit cu munca de birou, cei care sunt în Executiv trebuie să fie mai mult pe teren, trebuie să aducă proiecte, finanțări, să creeze relații, să urmărească  constructorii pe șantier, să discute cu oamenii. Cred că din birou relația cu omul are de suferit. Or, dacă domnul Simonis așa vede relația de la București, din vârful Palatului Parlamentului, pe care ar trebui să o aibă un om politic cu cetățeanul, eu nu îi împărtășesc aceeași viziune”, a declarat Nica.

Totuși, cu tot cu plimbări și întâlniri, liberalul spune că nu stă doar o oră la birou. ”Nu. Cât e necesar. Nu am stat să cuantific. Programul este vizibil, este publicat pe site-ul consiliului județean în fiecare săptămână, agenda mea personală cu toate întâlnirile și cu toate deplasările pe care le am, în interesul consiliului județean și al județului Timiș”, a mai spus Alin Nica.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ