Sunând pe la saloanele pe care le cunoști în orașul tău pentru a găsi un loc liber în aceeași zi e ca și cum ai căuta acul în carul cu fân. Îți mai pierzi și timpul și energia căutând și accesând diferite pagini pe Google. După ce ai sunat la toate cele afișate pe prima pagină și încă nu te-ai ales cu programarea dorită, deja renunți. Însă ce-ar fi dacă ai afla că există o metodă simplă și rapidă de a tria din opțiuni și a le prezenta doar pe cele ce sunt disponibile pentru data și ora la care ai nevoie de o transformare a lookului?

Incearca aplicatia Stailer pentru programari la saloanele de hair & beauty. Sunt înscrise saloane din 41 de orașe, inclusiv Timișoara. Să vedem mai jos cum te avantajează spre deosebire de metoda clasică, apelul telefonic.

Cu Stailer ai numai avantaje

  • atât platforma stailer.ro cât și aplicația dedicată Stailer regăsită în Magazin Play, App Store și App Gallery sunt gratuite. Fie că ești bărbat și ai nevoie de o programare la o frizerie Timisoara sau femeie și ai nevoie de o programare la un salon, Stailer este o metodă ce te scutește de timp pierdut. Încearcă aplicația Stailer, fiindcă astfel o ai mai la îndemână pe homepage-ul telefonului.
  • după ce instalezi aplicația îți creezi un cont de client sau te conectezi cu pagina de Facebook. De acolo trebuie să selectezi filtrele de căutare și anume orașul, genul, serviciul, data și ora. Fiindcă Stailer pune lupa pe toate saloanele înscrise, ai mai multe șanse de a obține rapid o programare fix când vrei, nu peste o oră, o zi, o săptămână.
  • fiecare salon are toate informațiile necesare astfel încât să iei decizia potrivită cerințelor tale. Poți studia la fiecare în parte listele cu prețuri, poze din salon, recenziile altor clienți. În plus poți alege un salon în apropierea ta ca să nu mai străbați jumătate de oraș prin trafic să ajungi acolo. Saloanele au locațiile afișate prin Google Maps.
  • nu mai depinzi de programul de deschidere. Dacă a doua zi ai un eveniment important apărut inopinat, te poți programa seara la un salon. A doua zi stilistul va găsi locul ocupat în agenda sa virtuală.
  • Stailer devine propria ta agendă unde gestionezi programările cu ușurință. Implicit le poți anula dacă nu mai poți ajunge și nu se percepe vreo taxă, indiferent de câte ori anulezi. Doar fă-o din timp ca să nu încurci stilistul și astfel să oferi posibilitatea altui client de a găsi locul liber pe platformă.

Programare cât ai spune Stailer!

În ziua de astăzi timpul este foarte prețios, așa că aplicația Stailer este un must-have între aplicațiile ce le utilizezi zilnic. Scapi de apeluri telefonice, nici nu mai stai în așteptare până verifică recepționera agenda, nici nu mai trebuie să dai explicații pentru când nu mai poți ajunge la programare și nici nu mai faci vreun compromis.

Alătură-te și tu celorlalți utilizatori Stailer și fă din programarea la salon o rutină plăcută și eficientă.

Contact:

support@stailer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ