A venit toamna, s-au terminat vacanțele, dar și multe angajări sezoniere, astfel că sunt și în Timiș persoane care își caută un loc de muncă. În 14 octombrie, Asociația Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Timiș organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Locația este, ca de obicei, Casa Tineretului, udne se organizează și Bursa locurilor de muncă din luna mai. Chiar dacă evenimentul din toamnă e centrat mai ales pe studenți, pot veni să-și caute un loc de muncă și oamenii care nu mai au statu de proaspăt absolvenți, ci de șomeri, sau cei care doresc să își găsească un loc de muncă mai bun. Persoanele care sunt în evidența AJOFM Timiș, sau care se vor înscriere până la 14 octombrie, pot beneficia, dacă doresc, de informare și consiliere pentru a redacta un CV sau o scrisoare de intenție, pentru a vnei cu ele pregătită la Bursă.

De asemenea, AJOFM Timiș așteaptă și de la angajatorii care doresc să vină cu oferta lor de locuri de muncă solicitări, care se pot trimite: ajofm.tm@anofm.gov.ro, sau pe fax la numărul 0256/294234, până la data de 12.10.2022. Despre Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, informaţii suplimentare se pot obține  la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, de pe bv. Republicii nr.21. tel 0256/294231.

 

LĂSAȚI UN MESAJ