DISTRIBUIȚI

Mulți pietoni sau șoferi de tem de motocicliști, despre care spun că sunt un pericol în trafic. Timișoara are o comunitate mare de  bikeri, iar sâmbătă, asociația Ride Timișoara MF organizează un eveniment despre motociclismul responsabil, Ride Safe, Ride Smart, tocmai pentru a schimba mentalități.

Evenimentul este organizat sub forma unui atelier-educativ despre ceea ce nu trebuie să facem în cazul unui accident de motocicletă. La fața locului vor fi specialiști de la SMURD, ATI, dar și de la Universitatea de Medicină și Farmacie. ”Ideea organizării acestui eveniment, deschis tuturor, ne-a venit după ce am observat cât de expuși sunt motocicliștii în trafic, în oraș și în afara lui. În plus, și printre pasionații de motoare există persoane care pun adrenalina mai presus de propria siguranță, uitând că, acasă, îi așteaptă familia. Dorim, astfel, să arătăm ce înseamnă o mentalitate sănătoasă în această comunitate, de la pregătirea pentru situații de urgență până la a avea un vehicul întreținut, deci, sigur. Vrem să ne facem cunoscuți și ca parteneri de trafic pentru șoferi și în calitate de grup implicat în societate”, spun organizatorii.

Vor fi prezenți și multiplu campion național de supermoto, timișoreanul Vlad Neaga, dar și cei de la Pascotă Racing Team, clubul campionului de motociclism-viteză Ionel Pascotă. Asociația organizatoare are 600 de membri. Evenimentul va începe la ora 17 în parcarea VIP de la Iulius Town. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ