Un cadou de afaceri este un simbol care reflectă valorile și atitudinile companiei, precum și grija și relația celui care dăruiește cu destinatarul. Ce poveste spune cadoul vostru? Care sunt sloganurile de marketing și cele mai importante urări pe care doriți să le transmiteți cu un cadou, mai ales în perioada sărbătorilor?

Aceste întrebări merită luate în considerare cu atenție. Cantitatea de muncă implicată în organizarea și alegerea cadourilor este adesea subestimată, iar dacă nu este activitatea principală a angajatului, poate fi o problemă de timp pe lângă alte responsabilități.

Cadourile oferite partenerilor și clienților cu care cooperați sunt un mijloc excelent de a mulțumi pentru cooperare, de a comunica valorile companiei și de a crește gradul de conștientizare a mărcii.

Cadourile pentru angajații companiei, precum cosuri Craciun cadou, sunt o modalitate bună și importantă de a-și exprima recunoștința pentru contribuția lor. Cadourile ajută la exprimarea faptului că compania își prețuiește angajații și oferă o oportunitate de a motiva creativ echipa.

Când oferiți cadouri angajaților, cu siguranță nu trebuie să uitați de familii și copii. În spatele fiecărui angajat se află o familie care îi reprezintă sprijinul zilnic și forța de fundal. De asemenea, trebuie să prețuiți prezența și contribuția celor dragi angajaților și să alegeți un cadou de care se poate bucură întreaga familie. În perioada Crăciunului, este perfect să oferiți cadouri pentru copii, ce constau în dulciurile lor preferate.

Ce să oferiți?

Atunci când alegeți cadouri corporative pentru angajații companiei, partenerii sau clienții ale căror preferințe nu sunt pe deplin înțelese, este ușor să cheltuiți mulți bani pe lucruri care ar putea să nu aibă o semnificație mai profundă pentru destinatar și care, prin urmare, pot rămâne nemișcate. Pentru ca cadoul să-și găsească cu siguranță o utilizare, ar putea fi de valoare practică și de utilizare zilnică, dar totuși distinctiv. Un alt suvenir publicitar, de exemplu o cană cu sigla companiei, poate, din păcate, să nu creeze un sentiment special destinatarului.

Pentru ca cadoul să aducă bucurie celui care primește și să-l emoționeze, ar putea avea o semnificație mai profundă. Mai important decât mărimea sau prețul unui cadou este gândul pe care îl poartă și valoarea pe care o creează atât pentru destinatar, cât și pentru societate. În mintea destinatarului, acestea se extind automat în principii pe care compania care a oferit cadoul le reprezintă.

De aceea, cadourile cu valoare adăugată socială sau etică și cadourile alese cu grijă și dragoste devin din ce în ce mai populare. Din ce în ce mai mulți oameni au început să devină conștienți de conexiunile mai profunde din spatele produselor și de lanțul de influență al comportamentului lor de cumpărare, preferând conținutul și sensul inclusiv în cadouri.

Cum să ieșiți în evidență?

Un aspect important de luat în considerare atunci când pregătiți un cadou este personalizarea acestuia. Marcarea darurilor partenerilor și clienților cu însemnele companiei are o semnificație foarte importantă.

Prin urmare, dacă este posibil, asigurați-vă că adăugați etichete, gravuri, inscripții etc. cu designul mărcii dvs. la cutiile de cadouri. Rezultatul este un cadou unic, care atrage atenția destinatarului și va fi amintit mai mult timp și, de asemenea, ajută la creșterea recunoașterii mărcii dumneavoastră.

La fel de importantă este personalizarea pentru angajații companiei. Cadourile personalizate cu nume ajută la evidențierea fiecărui angajat specific și a valorilor sale și creează coerență și loialitate pentru companie. Un cadou cu simbolul propriului nume îl va face cu siguranță pe destinatar să se simtă special.

Când să le oferiți?

Începând din timp aranjamentul cadourilor pentru petrecerile de Crăciun ale companiei, evenimentele clienților, aniversările și alte evenimente, aveți mai mult timp să dezvoltați mai multe soluții personale. În acest fel, cu siguranță veți obține cadouri mai eficiente în materie de marketing.

Lăsând deciziile în ultimul moment, riscați să nu mai găsiți suficiente produse în cantitatea dorită. Cu siguranță merită luat în considerare faptul că tipografiile, producătorii etc., care lucrează din greu pentru a onora comanda, sunt foarte ocupate în anumite perioade, de exemplu înainte de Crăciun.

Începând să vă aprovizionați cu cadouri din timp, puteți, de asemenea, să planificați mai precis soluțiile și volumele acestora, ceea ce asigură un preț unitar mai mic și ajută la evitarea cheltuielilor excesive. Pentru asta, puteți să accesați de acum site-ul magazinului Gift Idea, de unde vă puteți alege cadourile pentru parteneri și angajați.

Atunci când alegeți un furnizor de cadouri, merită mai întâi să clarificați ce serviciu aveți nevoie și ce veți primi și să cercetați trecutul companiei. La Gift Idea veți găsi un catalog de cadouri pentru Crăciun. Veți regăsi minunate coșuri cadou, ce reflectă bunătatea și dragostea responsabilă pe care le puteți exprima cu darul vostru. De asemenea, există și soluții speciale – pachetele dumneavoastră cadou pot fi personalizate cu o felicitare de Crăciun concepută cu simboluri ale companiei și felicitări de Crăciun, sau puteți pune logo-ul companiei dumneavoastră pe ambalajul produsului.

Vedeți catalogul Gift Idea, unde veți găsi cele mai speciale și cele mai bune produse românești sau din bucătăria internațională! Astfel, alegerea unui set cadou care se potrivește dorințelor dumneavoastră va deveni un eveniment frumos și eficient.

Pentru că dorințele dumneavoastră să fie îndeplinite în cel mai bun mod, vă vom fi foarte recunoscători dacă comandă va fi făcută la timp, astfel încât de Crăciun, angajații, colaboratorii și partenerii să primească ceva delicios. Pentru mai multe detalii despre cum poate fi făcută comandă, cantitățile minime admise și durata de timp pentru livrarea produselor, intrați pe site-ul giftidea.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ