Istoria brandului Hugo Boss a început în 1924, când a fost fondată la Stuttgart de legendarul om de afaceri Hugo Boss. Hugo Boss s-a concentrat inițial doar pe producția de îmbrăcăminte și modă pentru bărbați, dar mai târziu a început să adauge și alte produse în portofoliul său. Ceasul Hugo Boss a apărut la sfârșitul anilor 1990, în timp ce în lumea modei feminine a apărut doar în 2000.

Puține branduri evocă o astfel de eleganță în conștiința oamenilor ca Hugo Boss. Deși inițial s-a dedicat exclusiv industriei confecțiilor, de-a lungul timpului interesele sale de afaceri i-au depășit cu mult limitele. De aceea, astăzi putem găsi pe piață un astfel de ceas elegant Hugo Boss care nu-și dezminte numele.

O scurtă istorie a companiei Hugo Boss

Hugo Boss, un om de afaceri ambițios, și-a fondat compania în 1924. Acest lucru sa întâmplat în Stuttgart, unde până în prezent se află sediul mărcii. După cum s-a menționat în introducere, Hugo Boss s-a concentrat inițial exclusiv pe producția de îmbrăcăminte. Expansiunea sa a fost încetinită de circumstanțele negative ale vremii.

În 1931, Hugo Boss a revenit mai creativ ca niciodată. După moartea fondatorului său în 1948, direcția mărcii s-a concentrat pe moda pentru bărbați. Cu toate acestea, a venit timpul să încorporeze și alte produse în portofoliul său.

Ceasul Hugo Boss

Ceasul Hugo Boss este destul de fidel numelui său. La fel ca marea majoritate a produselor Hugo Boss, ceasul are de obicei un design elegant. În multe cazuri, se caracterizează prin minimalism și simplitate. Popularitatea sa constă, de asemenea, în faptul că este potrivit pentru orice ocazie, ca să spunem așa. Pe lângă faptul că îl puteți purta la ieșirile în oraș de zi cu zi, este, de asemenea, perfect pentru o întâlnire de afaceri la o ținută elegantă.

Dacă vă întrebați, este oare ceasul Hugo Boss de bună calitate, atunci răspunsul nostru depinde de ceea ce vă așteptați de la un ceas. Dacă te identifici cu ceasuri simple de cuarț sau chiar cronografe, ceasul Hugo Boss îți poate satisface nevoile. Și nu uitați că, dacă îl cumpărați, veți avea nu numai un ceas obișnuit pe încheietura mâinii, ci și un brand de renume. Da, în acest caz, trebuie să plătiți pentru brand.

Deși marca Hugo Boss oferă și ceasuri pentru femei, adevărul este că ceasul pentru bărbați este mult mai larg reprezentat de această marcă. Acest lucru se bazează pe direcția pe termen lung a companiei.

Ne plac multe modele, dar cel mai mult ne-a stârnit interesul un ceas cu design elegant gri, Hugo Boss 1513440, ceas pentru bărbați cronograf. Ne-a atras nu numai cu indicatorii săi contrastanți și cu gust, ci și cu centura sa atractivă din inox. De exemplu, putem evidenția cronometrul sau putem afișa zilele lunii.

Ar trebui să cumpăr sau nu un ceas de modă?

Pe scurt, dacă vă place ceasul, cumpărați-l. Credeți sau nu, mulți colecționari au început cu ceasuri de modă. Scopul nostru este să vă ajutăm să alegeți astfel încât să știți pe ce vor fi cheltuiți banii. Da, s-ar putea să găsiți ceasuri mai bune, dar la finalul zilei cel mai important este să fiți fericit cu ceasul ales, nu contează părerea altora. Găsiți ceasuri Hugo Boss pe Timestore.ro și nu numai!

LĂSAȚI UN MESAJ