DISTRIBUIȚI

Primarii PSD din Timiș fac front comun contra sumelor primite de la Guvernul Cîțu, foarte mici, însă mai mult decât epntru localități cu edili USRPLUS, care nu au primit nimic. Partidul a anunțat că toate municipalitățile cu edil social-democrat refuză banii împărțiți din fondul de rezervă al Guvernului.

Decizia s-a luat în cursul zilei de vineri. ”Primarii PSD din Timiș refuză banii liberalilor demiși. Guvernul demis al PNL pedepsește comunitățile locale conduse de PSD. Modul discreționar în care au fost împărțiți banii arată clar că interesul pentru oameni este pe locul doi, după interesul politic strict imediat al celor care încă guvernează. Primarii PSD din Timiș au decis, astăzi, că nu pot să accepte gestul disprețuitor cu care Guvernul PNL tratează comunitățile conduse de ei. Banii alocați sunt efectiv o firimitură care trebuia să se regăsească în tabelul cu alocări, doar ca să fie ceva trecut acolo”, spun cei de la PSD Timiș.

Social-democrații îi atacă pe liberali, din nou. ”Este de neconceput și de neacceptat, este o alocare profund incorectă, este o metodă josnică prin care se plătesc niște polițe politice, care vor fi decontate cu siguranță de liberali. Primarii PSD nu acceptă mărunțișul aruncat ca un praf în ochi. Bugetele sunt insuficiente pentru ce proiecte sunt necesare în comunități. Ar fi un joc de mimă din categoria ”ei se fac că alocă, noi ne facem că realizăm proiecte și cheltuim”. Jenant, domnilor de la PNL! Jenant, domnule premier demis Cîțu!”, se maia rată în comunicatul celor de la PSD Timiș.

39 din cele 9 de localități din Timiș au primari PSD. Cea mai bogată dintre acestea este comuna Giroc, iar singurul oraș cu edil social-demcorat este Recașul.

LĂSAȚI UN MESAJ