DISTRIBUIȚI
Care este strategia pentru pariuri sportive câștigătoare?
Adrenalina jocului, profiturile potențiale, chiar și posibilitatea de a se îmbogăți sunt principalele motive ale tuturor pariorilor. Rețineți că strategiile de pariere enumerate mai jos sunt sfaturi pentru pariuri Superbet, care au ca scop creșterea șanselor de câștig pe termen lung, nu sunt obligatorii și nu garantează câștigurile pe termen scurt.
Pariați pe un număr limitat de evenimente
Probabil că ați văzut jucători cu o mulțime de bilete de pariuri sau bilete mari care conțin zeci de pariuri. Unii dintre ei pot câștiga. Dar, din punct de vedere exclusiv matematic, probabilitatea de a câștiga scade, deoarece numărul de evenimente pe care se pariază este mare.
Vă recomandăm să nu depășiți 3 sau cel mult 5 evenimente pe pariu. Șansele voastre de câștig vor fi mult mai bune. Nu vă  faceți iluzii că veți câștiga cu un bilet de pariuri mare, bazându-vă pe 20 de sfaturi bune (împărtășite de casele de pariuri, ceva suspect în sine).
Alegeți cote medii
Ideea este să fiți rezonabili și să nu plasați pariuri cu șanse foarte mici de reușită. Ce este un pariu rezonabil? Cel cu o cotă sub 2.
Pe lângă sfatul de a plasa un pariu cu maximum 5 selecții, vă recomandăm să pariați pe 5 evenimente care au cote sub 2, astfel încât cotele combinației să fie cel mult 32. Deci, dacă pariați 10 euro cu cote de 32, veți încasa 320 euro în total.
Evitați extremele
Acest sfat de pariuri sportive se concentrează pe suma pe care doriți să o investiți într-un pariu specific. Unii recomandă o miză mare. Vă sfătuim să fiți prudenți, deoarece o pierdere mare vă va afecta bugetul dvs. Prin urmare, veți plasa mai puține pariuri în viitor. Pe scurt, evitați să plasați pariuri dacă nu vă puteți asuma pierderile.
Aveți răbdare
Desigur, vreți să câștigați în fiecare zi, dar una dintre primele virtuți ale unui parior câștigător este răbdarea. În plus, nu ar trebui să pariați în fiecare zi. Este mai bine să așteptați o ofertă de pariuri generoasă pentru a putea paria pe sporturi pe care le cunoașteți bine. În caz contrar, șansele dvs. de câștig vor fi reduse.
 Informați-vă
Câștigarea pariurilor nu este doar o chestiune de noroc, inspirație sau intuiție, ca în cazul loteriei și jocului de norov. Depinde în mare măsură de capacitatea dvs. de informare.
Înainte de a alege un meci sau un eveniment, recomandarea noastră este să verificați cotele, rezultatele meciurilor anterioare, evoluția clasamentului și calendarul echipei următoare.
Acordați o atenție deosebită jucătorilor titulari, răniți și sancționați. Acest lucru vă va ajuta să luați o decizie corectă.
Fiți optimiști
Deși norocul nu este factorul principal în strategia dvs., nu poate fi negat. Prin urmare, este important să mențineți o atitudine optimistă. Pierderea unui pariu face parte din procesul de pariere și vi se va întâmpla. Încercați să înțelegeți de ce, în loc să dați vina pe echipa care v-a dezamăgit.
Urmăriți evoluția cotelor
Cotele pot fluctua foarte mult pe măsură ce se apropie data meciului. Aceste modificări sunt legate de numărul de persoane care pariază pe un anumit meci, de sumele investite într-unul dintre rezultate sau de ultimele știri (o accidentare sau indisponibilitatea unui jucător foarte important).
În funcție de modul în care se schimbă cotele, puteți lua o decizie corectă: scăderea cotelor indică, de obicei, că există o probabilitate mai mare să se producă un eveniment, în timp ce în cazul creșterii cotelor există un risc mai mare de a se produce evenimentul.
Nu uitați, câștigurile depind de pariuri
Când pariați o sumă mare, câștigurile sunt mari. Dacă pariați o sumă mică nici câștigul nu va fi mare, excluzând cazurile excepționale. Dacă măriți pariul și reduceți numărul de evenimente din pariul combinat, puteți crește șansele de a obține câștiguri semnificative.
Pariați la case de pariuri online
De ce ar trebui să preferați pariurile online decât pariurile offline? Motivele sunt destul de numeroase:
-Confortabile: nu este necesar să plecați de acasă, casele de pariuri online sunt disponibile 24/7;
-Câștigurile intră în contul dvs. și le puteți transfera în contul dvs. bancar;
-Puteți plasa pariuri de oriunde vă aflați;
-Sunt disponibile transmisiuni de jocuri live;
-Casele de pariuri online oferă bonusuri și pariuri gratuite;
-Cotele sunt adesea mai interesante.
 Gestionați-vă contul
Nu lăsați banii să se acumuleze în contul dvs. de pariuri. Transferați-vă banii când câștigați.
Concluzie
Aceste strategii vă măresc șansele de câștig și vă ajută să controlați jocului. Așadar, respectați-le. Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ