DISTRIBUIȚI

Și în 2021, etapa inaugurală a competiției Women Rally, dedicată șoferițelor iubitoare de viteză, va avea loc la Timișoara. La Timișoara, competiția va avea loc în perioada 25-27 iunie.

Înscrierile la raliu sunt deja deschise pe www.womenrally.ro. Se particiă cu mașina persoanlă, pe trei clase, în funcție de capacitatea motorului și de gradul de modificare a mașinii. În acest an, clasele vor fi validate de către o comisie din cadrul Federației Române de Automobilism. Women Rally este organizat alături de Asociaṭia Clubul Sportiv Women in Motorsport şi Clubul Sportiv Savu Racing. La fel ca în anii trecuți, șoferițele vor putea concura cu o altă femeie co-pilot, dacă vor dori asta. Organizatorii pun la dispoziție cagule și căști de protecție pentru fiecare concurentă, dar și măști, dezinfectanți, cafea, răcoritoare și o serie de surprize oferite de partenerii etapelor.

Organizatoarea Laura Savu este entuziasmată că și anul acesta va fi o ediție de succes. ”Sunt extrem de încântată de faptul că anul trecut am reuşit să ne îndeplinim cu succes cele 2 obiective propuse, şi anume organizarea unei etape în premieră la Bucureşti, respectiv înfiinṭarea clasei de maşini electrice. Într-un an în care pandemia ne-a dat bătaie de cap şi în care am întâmpinat o serie de greutăṭi în organizare, consider că numărul record de 85 de maşini prezente la startul ultimei etape de anul trecut, confirmă încă o dată faptul că am adus pe piaṭă un concept unic şi extrem de apreciat, care a stârnit interesul femeilor de a participa la o competiṭie automobilistică dedicată lor”, spune Laura Savu.

Anul acesta, vor fi etape ale Women Rally și la București, în perioada 3-5 septembrie, dar și la Cluj-Napoca, orașul de unde a pornit totul, în perioada 1-3 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ