DISTRIBUIȚI

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, entitatea prin care se dau finanțările nerambursabile pe proiecte, anunță deschiderea înscrierii proiectelor de tineret. Este al cincilea apel lansat de centru în 2021.

Vor fi finanțate proiecte ale asociațiilor și fundațiilor cu participare activă la la viața culturală, socială și educațională a orașului, prin proiecte de și pentru tineret. Se caută astfel de entități care să  creeze oportunităţi egale de acces la educaţie non-formală, exprimare liberă, profesionalizare și creație. Elementul-cheie e implicarea tinerilor în viața comunității timișorene. Perioada de înscrieri e din 20 august până în 6 septembrie. Un solicitant poate cere maximum 75.000 de lei.

Este al cincilea și ultimul apel de finanțare pentru 2021, după ce al patrulea a fost penru zona de sport. ”Acesta este ultimul apel lansat de Centrul de Proiecte în 2021, pe care îl dedicăm tinerilor. Așteptăm să vă înscrieți proiectele și vă încurajăm să ne contactați pentru consultanță sau clarificări în perioada depunerii. Suntem curioși să vedem ideile și inițiativele voastre”, a declarat Alexandru Boca, inspector de specialitate programe și proiecte.

Mai multe detalii găsiți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ