În data de 14 noiembrie, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost depistat de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale în timp ce sustrăgea bunuri. La faţa locului, poliţiştii au constatat că bănuitul, de 37 ani, a fost reţinut după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa mai multe produse cosmetice şi alimentare a căror valoare nu a fost achitată. Prejudiciul în valoare de 300 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanţilor societăţii comerciale.

În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au întocmit acte de constatare pe numele a doi tineri de 24 şi 26 de ani, care au fost depistaţi sustrăgând produse cosmetice dintr-un supermarket din Timişoara. Prejudiciul în valoare de 550 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor.

La data de 15 noiembrie, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 26 de ani a fost reţinut de agenţii de pază ai unui supermarket în timp ce sustrăgea o tabletă. Prejudiciul în valoare de 300 de lei a fost recuperat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ