DISTRIBUIȚI

CFR Timișoara a cedat cu 6-4 în prima deplasare din acest sezon de futsal, la Odorheiu Secuiesc. Dacă în meciuld e acasă cu Buzăul, bănățenii au revenit după ce au fost conduși, de data asta, scenariul a fost nefavorabil în ”sens” invers pentru feroviari.

Robert Lupu, antrenorul-jucător al CFR, a deschis scorul din minutul 5, după o acțiune incisivă de atac a timișorenilor în semicercul gazdelor. Din minutul 12, Răzvan Plopeanu a majorat diferența pentru oaspeți, pentru ca peste un minut, experimentatul Robert Matei să marcheze pentru 0-3. După ce portarul Teodor Lungu a apărat o lovitură de penalizare de la 6 metri executată de Szecsi, până la urmă, în minutul 16, Andor Balint a marcat din penalty, iar în minutul 17, căpitanul Szecsi a înscrie pentru 2-3 la pauză.

Gazdele au muncit mult, dar până la urmă, în minutul 32 au reușit egalarea, prin Tamas Miklos. Peste patru minute, Levente Tanko i-a adus pe secui în avantaj, iar din minutul 38, spectatorii s-au putut liniști, pentru că Attila Balaszi a marcat pentru 5-3. În penultimul minut, Robert Lupu a fost eliminat cu cartonașul roșu, iar astfel, gazdele au mai înscris o dată, prin Andor Balint. Pe finalm Robert Matei a putut reduce doar diferența.

CFR Timișoara va juca din nou acasă luni, 20 septembrie, de la ora 18, cu Clujana Cluj,

LĂSAȚI UN MESAJ