DISTRIBUIȚI

CFR Timișoara s-a impus cu 4-2 în deplasare la Focșani, unde a jucat cu nou-promovata Sportul Ciorăști. Formația bănățeană a reușit să revină spectaculos, după ce a fost condusă.

Moldovenii au deschis scorul destul de repedeîn minutul 4, prin Vlăduț Dudău. CFR a egalat în minutul 12, printr-o acțiune colectivă finalizată de Robert Matei, dar chiar înainte de pauză, gazdele au marcat, după o mare eroare defensivă a portarului Theodor Lungu, prin Costel Grecu, și astfel, Sportul a intrat cu 2-1 la pauză, În repriza a doua, Robert Lupu a jucat cu portar înaintaș până a egalat, în minutul 22, prin același Matei.

Peste trei minute, Stojan Milovac i-a adus pe feroviari în avantaj. Și cei de la Ciorăști au jucat cu cinci jucători de câmp pe fazele ofensive, fără să mai reușească să marcheze. Timișorenii au avut și un șut în bară, pentru ca în minutul 34, Milovac să reușească să închidă tabela.

Etapa viitoare, ultima din tur, CFR va sta, din cauza numărului impar de echipe. Elevii lui Lupu vor mai juca abia în 2 noeimbrie, pe terenul celor de la Luceafărul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ