CFR Timișoara a pierdut și al doilea meci din finala Ligii 1 de futsal, de pe terenul lui United Galați, la scorul de 5-3. Duminică, bănățenii au cedat la scorul de 5-2, și acum, deși au jucat mai bine, tot nu au reușit să obșină ceva, iar moldovenii sunt în pole-position pentru trofeu.

Ambii antrenori au început ca și luni meciul. United cu Petrișor Toniță, Alan Felipe Sasse, Leonardo ”Leleo” Moura, Deiby Pamplona și Matei Boșneagă, iar CFR, cu Theodor Lungu, Valentin Ilaș, Gabriel Henrique Almeida de Souza, Gustavo Almeira Anderson și antrenorul-jucător Robert Lupu. Gustavo a dat gol din minutul 2, cu călcâiul, frumos, spre spate, dintre Toniță și Sasse. A urmat o bară a lui Gabriel de Souza, iar din minutul 8, Iulian Cojocaru a egalat, cu un șut după ce Leleo i-a centrat din lovitură liberă. CFR a adunat rapid faulturi, dar din minutul 17 a condus din nou,m după un șut frumos, la vinclu, a lui Nemițanu. De Souza a comis însă al șaselea fault. În minutul 18, s-a dat astfel lovitură de la 10 metir, transformată de Araujo. în prima repriză au fost momente când Ilaș a mai fost portar-înaintaș, iar pe final, Dudău a avut o bară.

După 2-2 la pauză, CFR a continuat să lupte și a preluat conducerea din nou în minutul 24. Pe contraatac, Mihnea Toader a marcat din semicerc. Bucuria a fost scurtă, căci peste două minute, Vlăduț Dudău a egalat cu un șut în forță. Afost tot mai greu pe măsură ce timpul trecea. În minutul 32, Matei Boșneagă a dat gol după un corner. Lupu a forțat cu Ilaș pe supranumeric, însă în zadar. De Souza a mai nimerit o dată bară, însă în minutul 35, cei care au marcat au fost moldovenii. Araujo a închis tabela.

Galațiul are 2-0, iar din 21 mai, disputa se mută la Timișoara, cu un meci marți de la ora 17. CFR e obligată să câștige, ca finala să nu se termine, și să se mai joace de la aceeași oră și miercuri, 22 mai.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ