DISTRIBUIȚI

CFR Timișoara a câștigat la scorul de 15-0 în fața celor de la Clujana Cluj. Firește, partida a fost dominată de formația bănățeană, așa cum o arată și scorul, într-o Liga 1 de futsal care continuă să aibă meciuri dispropoționate, în ciuda numărului mic de echipe.

Din minutul 4, în câteva minute, CFR a stabilit scorul de 4-0, cu care s-a și intrat la pauză. Mai întâi a marcat Joan Fernandes, Robert Matei, Robert Vârlan și Valentin Ilaș. Clujana a încercat să iasă la joc, inclusiv cu portar avansat, dar fără să reușească să înscrie golul de onoare. În a doua repriza, CFR a mai marcat de 11 ori:  prin Fernandes, Matei, Fernandes din nou, Matei din nou, Fernandes încă o dată, Ilaș, Plopeanu cu trei goluri consecutive , Nemițanu și din nou Ilaș.

Robert Lupu a fost suspendat din postura de jucător. El a explicat ce și-a propus echipa la acest meci. ”Este o echipă care vine nepregătită. Pentru noi, ne-a prins bine după meciul de la Odorhei, în care n-am făcut o partidă foarte bună. Am făcut prima parte bună, a doua parte a fost un dezastru, și cred că ne-a prins bine meciul acesta. Per total, se știa. Noi astăzi am vrut să nu primim gol, acesta era obiectivul nostru principal, pentru că am luat foarte multe goluri în primele două etape și am avut forte mari probleme defensive. Ne doream foarte mult, la nivel de moral să fim un pic mai bine. Am încercta să schimbă un pic și mentalitatea noastră, abordarea la fiecare schemă tactică. Ne-am organizat mai bine săptămâna aceasta și ne dorim să fim în creștere. Ne dorim să arătăm ca o echipă organizată și disciplinată”, a spus Lupu.

Liga 1 de futsal se va întrerupe pentru programul echipei naționale. La început de octombrie, CFR va juca în deplasare la Autobergamo Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ