SCM Poli a pierdut la scorul de 29-27 în deplasare la Chiajna, cu Steaua, la primul joc cu Pero Milosevic pe bancă. Timișorenii au făcut greșeli multe în meci, mai ales prin Dragas și Pribanic, și au simțit din nou cum e să plătești tribut când jucătorii cei mai folosiți au vârste înaintate.

Acum a putut juca și Dragas, dar clubul nu a reușit încă, iată la al patrulea meci oficial, să-l legitimeze pe coordonatorul georgian Areshidze. După 8 minute, Steaua s-a desprins la două goluri, iar apoi, gazdele au avut avans, mai ales că în primele 12 minute, Poli a avut trei eliminări de 2 minute, cu toae că bănățenii marcau bine cu aruncări țintite exact sub bară, pe care Iancu nu le putea scoate. Timișoara s-a menținut în urma gazdelor, dar la 13-12 s-a accidentat Ignat, care jucase bine până atunci. Marjanovic a egalat la 13, iar apoi, poliștii au tras de două ori aiurea la poarta goală, prin Pribanic și Stojkovic. Pe  final de repriză, Dragas a luat a doua eliminare, Pribanic  a greșit și el, și s-a făcut 17-14 la pauză cu gol primit în poarta goală.

În repriza a doua, Steaua a reușit să-și mărească avansul la reluarea jocului. Din minutul 36, gazdle au rămas fără Bizău, descalificat cu cartonaș roșu. După jumătatea reprizei, când roș-albaștrii au avut chiar și 23-17, între buturile Timișoarei a intrat mai tânărul Andrei Lazăr. S-a simțit o diferență, căci Steaua a avut peste minute în care nu a mai marcat. De la 25-18 în minutul 45, scorul s-a dus la 25-23, în minutul 53, la reușita lui Chira. De aici, lucrurile deveneau interesante, căci în tur, la Timișoara, cu Fenici apt, alb-violeții câștigaseră la un gol, dar la aceeași diferență, deoarece se marcase mai mut la Chiajna, la o potențială egalitate de puncte la final de sezon, bănățenii erau avantajați. teaua părea relaxată, dar Poli nu a putut să mai reducă diferența.

Cel mai bun marcator al lui Poli a fost Marjanovic, cu 8 goluri, urmat de Trif cu 5, Pribanic, Sadoveac și Ignat, cu 3 goluri fiecare, Chira, cu 2, Huta, Szabo și Cîmpan, cu 1 gol fiecare. Ungureanu a fost cel mai bun marcator al Stelei, cu 7 goluri. Poli va juca din nou joi, în deplasare, la Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ