DISTRIBUIȚI

Consilierul județean PNL Ciprian Bogdan a demisionat din funcția ocupată în instituție. În cadrul ședinței de plen de marți, ceilalți aleși județeni au luat act de demisia sa și de vacantarea locului ocupat care ar urma să fie ocupat de următoarea pe listă, Sorina Ciurlea.

Ciprian Bogdan este de câteva săptămâni și secretar de stat în Ministerul Sănătății. Conform legii, liberalul, care în trecut a fost și director al Spitalului Județean Timișoara, avea termen 14 zile pentru a demisiona din postura de consilier județean. Demisia sa a a fost validată în urma votului celorlalți 35 de consilieri județeni. Acum locul este vacant și va fi ocupat de următoarea persoană pe lista votată, Sorina Ciurlea, cea care a fost consilieră județeană și în perioada 2016-2020. Validarea și depunerea jurământului urmează să se facă în altă ședință de CJT.

Mai trebuie spus că cei doi liberali excluși din partid, Alin Popoviciu și Călin Roman, rămân consilieri județeni până când va exista o decizie definitivă în instanță. Așa cum era de așteptat, cei doi au contestat excluderea din PNL, făcută la inițiativa președintelui filialei și președintelui CJT, Alin Nica.

foto: Facebook Ciprian Bogdan

LĂSAȚI UN MESAJ