DISTRIBUIȚI

PMP Timiș a ajuns filiala cu….trei președinți. Acum, aripa Diaconescu anunță că președintele interimar al filialei este Fedor Mașnița, ales duminică, la Iași. 

Duminica trecută, la Iași a avut loc Consiliul Executiv Național al PMP, sub conducerea președintelui Cristian Diaconescu. Fostul secretar al filialei Timiș, Fedor Mașnița, a fost ales ca președinte interimar. ”Obiectivul meu este acela de a coagula susținătorii noștri din localitățile unde încă nu avem organizații locale statutar construite și de a pregăti alegerile interne pentru organizația PMP Timiș. Sunt mândru de colegii mei care sunt aleși locali si îi voi sprijini în continuare pentru a rămâne implicați în comunitațile lor. Apreciez că ei ne reprezintă cu demnitate. Apreciez că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid de dreapta creștin democrat care și-a respectat promisiunile, un partid care luptă curat și cinstit pentru interesul românilor. Un partid cu șanse reale de a oferi un candidat la alegerile prezidențiale din 2024 în persoana domnului Președinte Cristian Diaconescu. Sunt parte și voi rămane un garant al proiectului de țara România Respectată”, a declarat Mașnița.

Fedor Mașnița este membru PMP încă din 2015. A fost și vicepreședinte al organizației Timiș până în 2017, dar și consilier local la Lugoj. Revenind la situația halucinantă din PMP Timiș, și aici apăruseră, în ”oglindă” cu taberele  ela nivel național, două facțiuni. Cei care îl recunosc pe Cristian Diaconescu ca președinte național al PMP l-au ales pe Nelu Balaș la conducerea organizației din Timiș. În paralell, cei care îl recunosc oe Eugen Tomac ca președinte de partid îl consideră președinte în timiș pe Claudiu Mihălceanu.

În ”aripa” Balaș au apărut fricțiuni, iar Nelu Balaș spune că și-a dat demisia la nervi și neoficial, deci se consideră încă președinte al PMP Timiș. El a și trimis o notificare în acest sens lui Cristian Diaconescu. Altfel, Mașnița ne-a declarat că vrea să organizeze cât mai repede alegeri statutare în PMP Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ