Politica și administrația se contopesc tot mai mult pe măsură ce se apropie data de 9 iunie, în sensul în care politicienii nu ezită să utilizeze instituțiile ca loc pentru evenimente faptic electorale. O astfel de dezbatere va avea loc vineri, la Consiliul Județean Timiș. 

Va participa Alin Nica,d esigur, dar și primarul Dominic Fritz, cel mai nou aliat al președintelui CJT, cu care s-a bălăcărit timp de mai mult de 3 ani și jumătate. Dezbaterea de la sala multifuncțională se numește „Europa pentru tineri. Viitorul la timpul prezent”  și este una cu și despre tineri. Evenimentul se organizează sub egida Comitetului European al Regiunilor unde Nica are o funcție de președinte al delegației române.

Pe lângă Dominic Fritz, va fi invitată și parlamentara useristă Diana Anda Buzoianu, Alma Pap, coordonator Centrul de informare Europe Direct Timișoara, și profesorul Silviu Rogobete, de la UVT. Evenimentul va fi moderat de ziarista Andreea Oance, jurnalist Allgemeine Deutsche Zeitung für Rumänien și realizator al emisiuni West City Radio.

Evenimentul are loc vineri, între orele 14-16,30 și are intrare liberă, dar trebuie să scanați codul QR de pe afiș. CJT precizează că există, desigur, și o limită de locuri disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ