Cu întârziere, încep să apară tot mai multe reacții anti-Alin Nic,a după dezvăluirile Cancan despre faptul că președintele CJT discuta în Dubai la o masă cu un apropiat dubios al maneliștilor despre investiții în zona cargo a aeroportului. După USRPLUS, și Forța Dreptei, prin Claudiu Chira, îl critică pe Nica și, în plus, îi cere demisia.

Reamintim, Claudiu Chira adevenit deputat pe listele PNL Timiș. Ruptura a față de Nica a survenit după ce Chira l-a susținut pe Raul Ambruș la alegerile pentru președinția organizației Timișoara. Acum, fostul coleg de aprtid îl numește pe președintele PNL Timiș și CJT ”bufon”. ”Filiala Timiș a partidului Forța Dreptei solicită conducerii naționale a PNL demiterea președintelui PNL Timiș Alin Adrian Nica, în urma dezvăluirilor din ultimele zile din presa centrală și locală. Cred că pentru toată lumea a devenit evident că județul Timiș este condus de un bufon, care a făcut de râs liberalismul și cetățenii județului, în mod repetat, prin acțiunile sale. Dezvăluirile presei din ultimele zile privind afacerea Dubai sunt doar bomboana de pe coliva PNL Timiș, a cărei conducere pare că se află într-un glob de sticlă, având o realitatea paralelă”, spune Claudiu Chira.

Parlamentarul, care a putut pleca din PNL în Forța Dreptei pentru că asta nu însemna pierderea mandatului, îl acuză pe Nica de conexiuni cu oameni deloc onorabili și spune că scandlaul de la alegerile PNL Timișoara nu a fost întâmplător. ”Alin Nica și șeful său de cabinet par a înțelege să conducă Timișul precum propriul SRL, încercând chiar să tranzacționeze bunuri publice care nu le aparțin. Recentul scandal arată că preluare ostilă a PNL Timișoara și PNL Timiș, din vara trecută, demnă de filmele cu mafioți, nu a fost întâmplătoare, ci aceasta este mentalitatea conducerii actuale a județului Timiș și a PNL Timiș, una de interlopi”, mai spune Chira.

Aparent, Chira face apel la conducerea centrală a partidului să-l demită ep Nica din fruntea PNL Timiș. ”Alin Nica trebuie îndepărtat din fruntea PNL Timiș. Fac un apel la conducerea centrală a PNL, ca om care am făcut parte din PNL Timiș, să ia măsurile necesare de salvare a liberalismului din mâinile unor neaveniți. Apelul este îndreptat spre conducerea centrală deoarece la nivel local sunt convins că lipsa de asumare, luciditate și realism, dublate de cântătorii în ureche de care s-au înconjurat, îi împiedică să vadă adevărul și daunele pe care le produc. Cineva trebuie să îi oprească pe acești oameni să ducă la groapă liberalismul”, mai transmite deputatul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ