DISTRIBUIȚI

A trecut jumătatea anului și clubul primăriei SCM Timișoara e tot fără director. După ce s-au numit manageri de secții, nimeni nu știe când se va face odată, totuși, concursul pentru postul de director.

Din anul 2015, de când s-a înființat clubul, au fost doi directori. Primul, Radu Țoancă, a avut concurs dat. El a plecat, cu detașare, la Dumbrăvița, la clubul autorităților din comună, pentru că pregătea alegerile locale, de unde s-a și ales cu un nou mandat de consilier local. Primarul de atunci, Nicolae Robu, l-a numit rapid pe Vasile Rușeț. Subterfugiul găsit era că Rușeț era consilier personal al primarului și edilul îi delegase atribuțiile de a conduce clubul sportiv.  De altfel, Curtea de Conturi a și amendat clubul, pentru că achizițiile semnate astfel de Rușeț nu au fost legale.

Ei bine, pentru că și mandatele de consilieri personali ai primarului ajung la final deodată cu mandatul de primar, înfrângerea lui Robu din 27 septembrie a însemnat și finalul de mandat pentru Rușeț. Nu din septembrie, ci din ultima parte a lunii octombrie, când a fost învestit Fritz în funcție. De atunci, a semnat acte Alina Botezatu, economista clubului, căruia i se delegaseră aceste prerogative. În ultimele săptămâni, Botezatu nu a mai semnat nimic, deoarece dreptul nu i se prelungise.

Deși normal ar fi fost să se facă odată concursul de director, mai ales că există și Consiliu de Administrație, nimeni din primăria nu anunță asta. Prin comparație, concursul pentru arhitect-șef, câștigat de Gabriel Almăjan, și cel pentru șeful de cabinet al primaurlui, câștigat de Dan Reșitnec, au fost anunțate cu mult aplomb și entuziasm. Astfel, la aproape 9 luni de când Rușeț nu mai e director, primăria nu a putut ”naște” un director și pentru SCM Timișoara, club cu multiple probleme la secțiile existente.

Singurele numiri au fost cele de manageri de secție (foto).

LĂSAȚI UN MESAJ