După amenajarea din fața Muzeului de Artă, Codru va mai avea o grădină urbană, și la Cazarma U. De joi, în clădirea destul de părăginită vor fi multe expoziții de sculptură gestionate de Fundația Triade, iar în seara de 4 mai, organizatorii Codru Festival au pregătit un eveniment muzical special.

De la ora 18, aceeași la care va începe și vernisajul, la Codru Urban Garden va mica DJ K-LU, iar de la ora 21, se schimbă complet registrul, de la funk și hip-hop la pianistul Andrei Irima, ce cântă la instrument de la 8 ani. El creează la claviatură o muzică neoclasică hipnotică. ”Codru Urban Garden este construit pe cei patru piloni de bază ai Codru: artă și cultură, educație, divertisment și sustenabilitate. Ne-am angajat să avem un impact pozitiv prin promovarea valorilor noastre în tot ceea ce facem și iată-ne, venim cu un nou concept de excepție în direcția voastră”, a spus Victor Balaniuc, general manager Codru Festival.

Codru Urban Garden va fi deschis p pe perioada expozițiilor, de miercuri până duminică, zilnic, între orele 12-23. În timpul zilei, oamenii se vor putea relaxa acolo, iar seara se vor face multe concerte și evenimente. Intrarea va fi gratis, la fel ca joia aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ