DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, în Piața Libertății, va avea loc primul concert de după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Trupa Cargo va cânta pentru timișoreni, care trebuie să respecte regulile foarte stricte de siguranță. Biletele pot fi procurate gratuit.

Concertul va începe la ora 19 și nu va fi permis un număr mai mare de 500 de spectatori, care vor fi așezați pe scaune, situate la 2 metri unul față de celelalte. Amănuntul nu tocmai grozav este că spectatorii vor fi nevoiți să poarte mască pe tot parcursul concertului. De asemenea, la intrarea la concert, spectatorilor li se va lua temperatura cu ajutorul termometrelor cu infraroșu. Primăria a impus și reguli foarte stricte pentru acces.

De la ora 17, accesul în Piața Libertății va fi permis doar celor ce au bilet la spectacol. În intervalul 17-22, tramvaiele doar vor trece prin Piața Libertății, fără să oprească. Dacă oamenii nu se vor conforma, concertul se anulează. ”În cazul în care, pe perioada desfășurării evenimentului, se constată încălcări ale reglementărilor naționale în vigoare, în privința distanțării fizice și a ocupării scaunelor, concertul va fi suspendat”, se arată într-un comuncat de presă al Biroului de Organizarea Evenimente.

Important este că biletele vor fi gratuite și pot fi rezervate de joi, 4 iunie, de la ora 12, de pe site-ul iabilet.ro.

foto: infomusic.ro

LĂSAȚI UN MESAJ