DISTRIBUIȚI

Duiminică seara, timișorenii iubitori de sport și muzică sunt invitați la un eveniment inedit. Pe Stadionul Știința vor concerta Filarmonica Banatul, alături de trupa Noi din Banat.

Concertul va fi inedit din mai multe privințe. Pe lângă faptul că trupa Noi din Banat este singura trupă din țară constituită în jurul unei echipe de fotbal, de data aceasta, interpretarea va fi alături de cei de la Filarmonica Banatul, condusă de dirijorul Cosmin Morariu. Se vor interpreta cele mai cunoscute cântece ale galeriei poliste. Tot evenimentul este dedicat centenarului echipei de fotbal, care se va marca la data de 4 decembrie .

Accesul va fi fără bilet, dar permis doar persoanelor care sunt cel puțin în ziua a zecea de la finalizarea schemei de vaccinare sau celor care au  trecut prin covid-19 în ultimele șase luni. Concertul va începe la 19:21 și este un proiect al Sport 21. Evenimentul fusese programat la început de octombrie, dar a fost amâant din cauza contextul neclar al restricțiilor impuse, ca urmare a creșetrii ratei de infectare.

LĂSAȚI UN MESAJ