Sâmbăta aceasta, dimineața, pe Bega are loc evenimentul ”Make it! Race it! Recycle it” (Fă-o! Întrece-te! Reciclează!), organizat de EcoStuff România. Marea provocare a ambarcațiunilor tematica va fi demonaea după cursă.

Ediția a opta a concursului este legată de Ziua Internațională a Mediului. Participanții vor trebui să recupereze materiale, să le reutilizeze și să le ducă la reciclat. Concurenții pot alege pentru ambarcațiuni tematice precum filmul Miami Bici, Village People, Aquaman sau diavolii din carusel. Se va premia ”Cea mai faină temă”, iar ambarcțiunile vor putea fi admierate de dimineață de la 9,30. Startul cursei va fi la 10,30, și se va da premiu și pentru ”Cea mai rapidă ambarcațiune”.

Se vor acorda și ”Premiul de Popularitate”, „Premiul special EcoStuff” cinci premii-surpriză decise de juriul competiției. De la 10,30 începe și votul pentru People’s Choice”., pe pagina de Facebook EcoStuff sau cea a evenimentului. Concursul nu se termină la finish, căci participanții vor trebui să-și demonteaza ambarcațiunile și să dea spre recicla componentele. ADID Timiș va da premii pentru reciclare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ