DISTRIBUIȚI

Fie că lui Alin Petrache și Florin Matei le place la Timișoara, fie că se tem ca sportul cu balonul oval din România să nu rămână, efectiv, fără echipe, cert e că cei care conduc rugby-ul au venit din nou în vizită în Banat. De data aceasta, nimeni nu a anunțat presa.

Președintele Petrache și secretarul general Florin Matei au mai venit ți vara trecută în vizită la Timișoara. Echipa de rugby nu traversa cea mai bună perioadă, iar Valentin Calafeteanu tocmai ce a fost adus ca antrenor. Atunci, Petrache și Matei au susținut chiar o conferință de presă. De data aceasta, mass- media nu a fost anunțată deloc de vizita celor doi, spre care s-a postat doar o informare pe pagina de Facebook a echipei. ”Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache si secretarul general Florinel Matei a efectuat o vizită de lucru la Timișoara pentru a avea discuții despre îmbunătățirea condițiilor a echipei noastre de rugby care a dominat ultimul deceniu competițional”, se arată pe pagina echipei de rugby.

Cei doi s-au întâlnit cu viceprimarul Cosmin Tabără, președintele CJT, Alin Nica, și condcuerea universității de Agronomie. ”Acestia au avut prima întâlnire la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I”, cu rectorul Cosmin Alin Popescu, cu prorectorul Sorin Stanciu , viceprimarul Municipiului Timișoara Cosmin Tabără, directorul clubului SCM Timișoara Alina Botezatu si cu managerul Dănuț Borzas. Apoi a urmat o întâlnire la Consiliul Județean Timiș cu președintele Alin Adrian Nica care a fost foarte deschis pentru susținerea secției de rugby”, se mai arată pe pagina echipei.

Cel mai probabil, după despărțirea de UVT, echipa încearcă să se apropie de Universitatea de Agronomie. De asemenea, sețcia de rugby are și ea reduceri de buget și acesta poate fi un motiv al vizitei lui Petrache.

foto: facebook.com/SCM-RUGBY-Timisoara-Oficial

LĂSAȚI UN MESAJ