DISTRIBUIȚI

În data de  28 septembrie, la Timișoara, va avea loc  conferința regională intitulată “Societatea Europeană a Reciclării – Managementul Deşeurilor & Autorizaţiile de Mediu”. Locul de întâlnire este USAMVB Timişoara, Facultatea de Agricultură, Sala Senatului,  clădirea bibliotecii.

Evenimentul începe la ora 9.30  și se va finaliza în jurul prânzului. Vor fi prezente Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Asociaţia Planeta Verde, Asociaţia Română de Mediu.

Subiecte propuse- pentru discuție sunt: Managementul Deşeurilor – Responsabilitatea Extinsă a  Producătorilor, Strategia cu privire la managementul deşeurilor, Strategia de  Salubrizare, Waste 2 Energy. Se va discuta și despre Cadrul legislativ în domeniul managementului deşeurilor şi autorizărilor.

„Am dat curs invitației de a fi sponsori la aceste evenimente pe care noi le considerăm a fi principale agregatoare de informații din teren. Este o bună modalitate de a reuni la masa discuțiilor toți actorii importanți din domeniul protecției mediului, de a analiza diferitele dificultăți cu care ne confruntăm, de natura operațională, legislativă sau chiar socială, de a analiza puncte de vedere diferite asupra acelorași probleme și de a încerca să identificăm soluții la o parte dintre problemele cu care ne confruntăm” – Global Innovation Solution, sponsor al evenimentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ