DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz a fost lăsat cu ochii în soare după ce a scris pe Facebook, de unde conduce orașul, că vrea ca directorul Horticulturei, Andrei Drăgilă, să fei demis. Toți consilierii locali din celelalte partide în afara de USRPLUS i-au lăsat pe colegii edilului fără cvorum!

Pe scurt, Fritz a cerut ca, pentru starea deplorabilă în care se află unele parcuri importante ale Timișoarei, AGA să mandateze Consiliul de Administrație al Horticultura să-l demită pe Drăgilă în două săptămâni. Edilul nu a venit să ceară asta în ședința de la Filarmonica, ci a postat pe Facebook, singurul canal de comunicare pe care îl mai folosește, ținând cont că face câte o conferință de presă din ani în Paști, iar întrebările trimise de presă primăriei rămân deseori fără răspuns.

Drept ”răsplată”, toți ceilalți consilieri locali au plecat. La începutul ședinței erau 19 din 27, iar în sală au rămas doar cei zece de la USRPLUS. Șase aleși locali liberali, cei doi aleși de la PRO România și consilierul PSD au părăsit sala, astfel că ședința a rămas fără cvorum! Peste două săptămâni, AGA se va întruni din nou…..

În trecut, Drăgilă a dat și un comunicat de presă cum că viceprimarul Ruben Lațcău îl șantajează să își dea demisia. Reamintim că la Horticultura unicul acționar e Consiliul Local Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ