În timp ce nici acum, administrația Nica nu a inaugurat unul dintre proiectele importante începute pe vremea lui Călin Dobra, instituția are mai multe consultări publice decât inițiative. Ca să arate, probabil, că ”mor” pe altarul muncii pentru comunitate, cei din instituție au dat drumul la șase proiecte în consultare publică în minivacanță.

Toate proiectele se referă la modificările de orgranigramă în baza noii legislații de reducere de costuri la nivel național. Toate vorsta foarte puțin în consultare, căci așa se întâmplă la CJT, când proiectele se ”aruncă” în consultare doar pentru a bifa acest lucru și se termină pe ultima sută. Așadar, sunt noi orgramigrame propuse pentru muzee. Pentru cel de Artă, aici e proiectul, pentru cel al Banatului, aici, iar pentru cel al Satului, aici. De asemenea, aici e propunerea pentru Centrul Județean de Cultură și Artă, aici cea pentru Biblitoteca Județeană ”Sorin Titel”, iar aici, pentru Teatrul de Copii și Tineret „Merlin”.

Propunerile se așteaptă până la 8 decembrie pentru toate instituțiile, și pot fi trimise în format electronic către adresa de email: cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliului Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură. Dacă vreo entitate va cere, se va organiza și o dezbatere publică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ