DISTRIBUIȚI

Tehnovest pune la dispoziția clienților peste 120.000 de produse ce fac parte din sfera hidraulicii, produse de pneumatică și consumabile industriale. Gama vastă de produse este special concepută pentru toate nevoile clienților, oferindu-le posibilitatea de a comanda diferite accesorii la dimensiuni variate. Departamentul de distribuție al firmei va putea livra consumabile industriale și produse hidraulice de la Tehnovest, direct la sediul firmei tale sau la tine acasă.

În funcție de proiectul pe care urmează să îl finalizezi, ai la dispoziție numeroase produse care coincid cu toți pașii pe care îi vei face. Dacă nu știi exact ce trebuie să achiziționezi, poți apela la consultanță privind implementarea proiectelor tale. Catalogul de produse include o varietate de conectori și adaptoare pentru furtun, racorduri filetate și fitinguri, cuple rapide, robineți de diferite forme, furtunuri, țevi sau coliere.

Categoria de furtunuri, țevi și coliere cuprinde câteva produse care se pot folosi și de către utilizatorii casnici. În această categorie vei găsi furtun exhaustare – un produs atât de necesar atunci când renovezi o clădire. Acest furtun are capacitatea de a aspira granule, pulberi abrazive și rumeguș, se utilizează în industria plastică și ceramică. Proprietățile sale antistatice, flexibile și rezistente la abraziune pot curăța cu succes un loc plin de pulberi sau bucăți din construcție.

Poți comanda oricând consumabile industriale și produse hidraulice de la Tehnovest! În varietatea de produse se mai regăsesc cilindrii, amortizoarele șoc, vacuum, supape de siguranță, distribuitoare și electrovalve, amortizoare de zgomot, accesorii pentru măsurarea presiunii și a temperaturii, cât și sisteme de aer.

Dacă ai de vopsit o suprafață mare, pensulele sau trafaletul nu mai reprezintă o soluție atât de utilă. Cu ajutorul unui pistol de vopsit poți acoperi o parte mare a suprefeței, oferind un aspect neted și complet. Pistoalele de vopsit se găsesc tot pe site, alături de pistoale de aer, de apă și alte scule de mână. Numeroase produse sunt disponibile în mărimi diferite, alături de care sunt atașate și prețuri corespunzătoare fiecărei dimensiuni.

În materie de consumabile industriale, site-ul tehnovest.ro oferă o gamă largă de curele trapezoidale înguste, truse de cuple, capace de siguranță pentru diferite nipluri, nipluri de ungere, tăietoare de furtun, fire de teflon pentru etanșarea filetelor, uleiuri pneumatice speciale, benzi de teflon sau măști medicale pentru protejarea fiecărui angajat.

Firma dispune și de rulmenți de diferite forme și tipuri

Ai de ales între rulmenți cu bile FAG sau SKF. În această categorie, fiecare tip are diferite dimensiuni pe care le găsești specificate împreună cu prețul lor. Site-ul cuprinde tot ce ai nevoie pentru casa ta, pentru firma și angajații tăi! Calitatea superioară a produselor va contribui la o durată lungă de viață a proiectelor tale.

Tehnovest îți poate aduce la cerere, alte modele de produse pe care nu le găsești pe site. Pentru acest tip de solicitări poți folosi formularul de contact de pe site, e-mailul office@tehnovest.ro sau numerele de telefon afișate pe site. Beneficiază de consumabile industriale și produse hidraulice de la Tehnovest!

LĂSAȚI UN MESAJ