Și în acest an se va organiza concursul de creația artistică „The water we want” (Apa pe care ne-o dorim). Aquatim anunță că sunt deschise înscrierile.

Competiția e deschisă pentru copii cu vârste între 6 și 18 ani. Termenul-limită de trimitere a lucrărilor este 22 martie, dar îsncrierile se fac doar printr-un cadru didactic coordonator. Detalii se găsesc în regulamentul și formularul de înscriere, publicate pe www.aquatim.ro. Tema concursului din 2022 este Apa dulce. se acceptă, pe lângă desene și fotografii, și videoclipuri, animații, sunete sau cântece. Aquatim recomandă să se ia în considerare abordări din zone precum biodiversitatea, schimbările climatice și moștenirea apei.

Concursul e organizat de Rețeaua Internațională a Muzeelor apei (WAMU-NET), iar local Aquatim se ocupă de concurs, deoarece gestionează centrul educațional Aquapic, de la Uzina de apă. Se vor selecta șase lucrări, trimise spre jurizare finală și care vor fi incluse într-o expoziție digitală. În faza internațțională, cele mai bune lucrări vor șrimi șase premii de 300 de euro, prinLiving Waters Museums, din India.

LĂSAȚI UN MESAJ