DISTRIBUIȚI

După ASU Poli și echipa de rugby SCM Timișoara, cazuri de coronavirus au apărut și la Avântul Periam, echipă promovată vara aceasta în Liga 3 de fotbal. Antrenorul Marius Stanache și jucătorul Alexandru Tismonaru sunt infectați, iar alt fotbalist, Florin Ulmet, este izolat din cauza că un coleg de muncă de-al său e bolnav.

Marius Stanache și Alexandru Tismonaru sunt izolați de șase zile, astfel că au ratat meciul pierdut la Pecica, cu 2-0. ”De marți suntem amândoi în izolare. Eu am avut puțin roșu în gât, mi-a dispărut mirosul. Dar acum mi-a revenit, sunt bine. Nu am avut febră. Am luat un tratament prescris de medicul echipei. Până acum nu a venit ambulanța la mine, nu am primit decizia de carantinare. Alexandru stă la Timișoara unde văd că e altfel. la el a venit salvarea, i-au făcut niște analize. El e și mai bine ca mine, nu a avut nici dureri în gât. Doar i-a dispărut mirosul”, ne-a declarat antrenorul Marius Stanache.

Așadar, cei doi vor rata și partida cu Dumbrăvița din etapa aceasta. De asemenea, meciurile cu Pecica și Dumbrăvița le ratează și Florin Ulmet, care e în izolare. ”El e în izolare, dar nu are legătură cu echipa, ci cu un coleg de la muncă. Au cărat ceva împreună și a fost considerat contact. Duminica iese din izolare, ratează și el meciul cu Dumbrăvița. Nu avem ce face. I-am lăsat pe Marco Muscă și Cosmin Mânecan să se ocupe de echipă, în lipsa mea”, a mai spus antrenorul.

Alte cazuri, de data aceasta cinci, au fost găsite la Progresul Ezeriș. Sâmbătă, CSC Ghiroda și Giarmata Vii avea deplasare în Caraș-Severin, dar meciul a fost amânat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ