DISTRIBUIȚI

Liga 3 aproape că a intrat în vacanță, cu excepția echipelor care mai au meciuri amânate din cauza cazurilor de coronavirus. În seria 8, ACS Poli a reușit o toamnă nesperat de bună și a terminat turul și prima etapă din retur pe locul 3, al egalitate cu formația de pe locul 2 și la 2 puncte de lider!

În ultima rundă, ACS Poli s-a impus cu 7-0 acasă, în fața nou-promovatei Avântul Periam. Claudiu Matiș a marcat trei goluri, în minutele 13, 38 și 60, ultimul fiind dintr-o lovitură de departajare. Cu acest rezultat, Poli a însumat 22 de puncte, la egalitate cu Lipova și la 2 puncte în urma liderului din Chișineu Criș. Ziua ”Z” pentru Poli va fi 25 februarie, când Tribunalul Timiș ar urma să aprobe planul de reorganizare Cât despre învinsa din Periam, formația de pe malurile Mureșului a terminat prima parte a sezonului pe locul 7, cu 10 puncte.

CSC Dumbrăvița, rămasă fără antrenorul Sorin Bălu, a reușit să spargă seria ”neagră” și a câștigat cu 3-1 la Becicherec. Andrei Făgărășanu a deschis scorul în minutul 23, dar pentru Becicherec a egalat Robert Ehling în minutul 60. Dumbrăvițenii au mai dat două goluri, prin Făgărășanu, în minutul 81, și Andrei Pițuc, în minutul 90. Cu acest rezultat, Dumbrăvița a terminat pe locul 4, cu 16 puncte, mai ales datorită startului bun de sezon, după care s-a instalat o nejustificată depresie ”electorală”.

Cât despre CSC Ghiroda și Giarmata Vii, au pierdut ultimul meci, deși au deschis scorul al Chișineu Criș, datorită lui Cosmin Mancaș în minutul 33. Budur a egalat însă în minutul 45 și 48. Astfel, Ghiroda rămâne cu 15 puncte și e pe locul 5. Mai trebuie să spunem că Fortuna mai are meci miercuri acasă cu Progresul Pecica, partidă amânată pentru că arădenii aveau coronavirus. Cel mai probabil, Pecica se va impune, și va trece peste Dumbrăvița și Ghiroda în clasament.

În tot turul, Fortuna, în fapt, grupa de 2003 a ASU Poli, a reușit un singur egal, ceea ce demonstrează că ”impactul” cu o competiție de seniori a fost cam dur.

LĂSAȚI UN MESAJ