DISTRIBUIȚI

Weekendul de Florii a adus și penultima etapă a sezonului regulat din Liga 3. Deși învinsă în ”derby-ul metropolitan”, Dumbrăvița se menține deocamdată pe podium, într-o Serie 8 dominată de cele două formații arădene, Șoimii Lipova și Chișineu Criș.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a impus cu 1-0 acasă în fața Dumbrăviței sâmbătă. Anterior, în serie s ejucase un singur meci, pierdut usturător acasă de Fortuna Becicherecu Mic, cu 7-1, în fața liderului Șoimii Lipova. De altfel, echipa unde joacă grupa de juniori 2003 de la ASU Poli rămâne cu un singur punct adunat tot sezonul și nu mai poate scăpa de ultimul loc, care va înseamna, cel mai probabi, un baraj cu o campioană din Liga a IV-a.

Tot o înfrângere, de data aceasta sâmbătă, cu 1-0, a suferit și ACS Poli pe terenul Gloriei Lunca Teuz Cermei. Timișorenii sunt pe locul 5, între Progresul Pecica și Ghiroda, dar mai pot pierde în clasament în ultima rundă. Avântul Periam a avut parte de o sâmbătă bună, cu un succes cu 2-0 la Ezeriș, în Caraș,, rezultat ce o menține acum pe locul 7, departe de emoțiile barajelor.

Săptămâna viitoare, în Vinerea Mare, de la ora 15, se vor juca partidele ultimei etape a sezonului regulat. Primele două clasate vor mai juca și în mai, la baraje, la fel ca ultimele clasate, și în funcție de câte campioane vor trimite județele ce au reluat compeitția la baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ