CSC Dumbrăvița reia meciurile oficiale din 2024 cu un joc acasă de Dragobete cu Unirea Slobozia. Antreorul a lăudat adversarul și le cere elevilor săi să se trezească.

Sunt doi indisponobili, Cibi și Secoșan. Cosmin Stan vrea ca echipa, care a jucat slab în amicale, să se trezească. ”Ieri am avut un joc-școală cu juniorii U17 de la Galaxy, care joacă pentru noi. Parcă arătăm mai bine decât săptămâna trecută. Am lucrat mai mult tactic. Sper că fiecare jucător e conștient că începe campionatului și trebuie de la început să fim într-o formă sportivă bună, să facem puncte încă din prima etapă, deoarece meciurile sunt mai puține decât în toamnă. Fiecare jucător trebuie să conștientizeze lucrul acesta. Mai mult ca sigur, buba noastră în momentul de față e omogenitatea. Dar noi tot timpul am făcut schimbări multe în pauzele competiționale. Față de acum doi ani și jumătate, când am pornit la drum, cred că mai sunt cinci-șase jucători acum”, a declarat Stan.

Principalul alb-verzilor crede că Slobozia va promova. ”Unirea Slobozia cred că e principala favorită la promovare. Momentan e pe locul 3, dar primele două clasate nu au drept de promovare. Ei ar fi primii care, după clasament, ar intra în prima divizie în momentul de față. E o echipă în stil italian, care se apără foarte bine și primește foarte greu gol. Au doar șase goluri primite în 15 etape, iar mai mult decât atât, în cele opt meciuri pe care le-au jucat în deplasare au primit doar două goluri”, a mai spus Stan.

Antrenorul crede că va veni lume multă la meci, dar se plânge că mai sunt prea puțin meciuri. ”Cred că dacă va fi vremea bună sâmbătă, va fi mai multă lume. Într-adevăr, venim după o perioadă lungă de la ultimul meci oficial. Dar nu lungimea pauzei e problema, ci faptul că după această pauză de iarnă se joacă foarte puține meciuri în comparație cu meciurile care s-au jucat în toamnă. Ne pregătim mult ca să jucăm foarte puțin…”, a conchis principalul.

Partida începe sâmbătă dimineața la ora 11 și se transmite doar pe FRF TV.

LĂSAȚI UN MESAJ