Viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără nu contenește în a se laudă singur de când Alin Nica a făcut public că s-a lansat într-o competiție în partid pentru a fi candidat la primărie. Deși un personaj deloc-cheie înainte de anul 2020, el spune că i-a spus lui Nicolae Robu că proceda total greșit înainte să fie învins d eFritz.

Tabără spune că el nu a fost mulțumit de cum au mers lucrurile în Timișoara cât timp a condus-o Nicolae Robu și i-a spus că trebuie să schimbe multe lucruri. ”Nu sunt de acord cu ceea ce am avut. S-au pierdut niște alegeri din mai multe motive. Penttru că modul de comunicare și abordare cu presa a fost total greșit, unu. Eu am ridicat problema în Biroul Politic Județean. Am fost singurul, alături d  alte două persoane, dintr-un BPJ întreg care am spus niște lucruri. Dacă ținea cont, era primar și în momentul de față. I-am spus despre cinci aspecte: relația cu presa, respectul față de oameni și colegi, înpăcare cu primarii, purtător de cuvânt la primărie și o firmă de PR pentru partid”, a declarat Tabără.

Întrebat cien au fost celelalte două persoane care au susținut aceleași chestiuni în Biroul Politic Județean, Tabără a spus că nu-și mai amintește clar, și, cu greu, i-a nominalizat pe actualul deputat Cosmin Șandru și pe Marilen Purtea, care era parlamentar și atunci. Astăzi șef al oragnizației liberale municipale timișorene după alegerile cu scandal din 2021, la momentul 2020, Tabără nu era vreun ider în PNL. El a ajuns viceprimar tocmai pentru că USR l-a agreat pe el în detrimentul lui Dan Diaconu, deoarece era o persoană care nu era asociată cu Robu.

Nicolae Robu nu va intra în competiția această internă din PNL și va candida, cel mai probabil, ca independent la primărie. Așadar, el și Tabără au șanse să fie adversari direcți!

LĂSAȚI UN MESAJ