DISTRIBUIȚI

Vineri, la Banloc s-au petrecut lucruri teribile. Un bărbat cu probleme psihice și-a ucis tatăl bitreg și a încercat să ascundă crima. Până la urma, autoritățile au intervenit și l-au internat la Psihiatrie.

Fratele celuic are a comis teribila faptă a sunat la Poliție vineri după-amiază și a anunțat că tatăl fratele lui nu-i permit să-și vadă tatăl vitreg, pentru care se temea de ce e mai rău. Alertați de bărbatul de 52 de ani, polițiștii de la Secția 8 Rurală Deta au mers la domiciliul fratelui de 50 de ani, în Banloc. Bărbatul a refuzat să lase autoritățiel în casă sau în curte. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de Stația de Pompieri Deta s-a intrat în casă.

Panicat, bărbatul de 50 de ani a încercat să se sinucidă. El s-a tăiat cu cuțitul pe gât și pe brațe, dar nu adânc, ci mai degrabă, pentru a ”impresiona” forțele de ordine. Suspectul de crimă a fost dus la Spitalul Orășenesc din Deta, pentru îngrijiri medicale, după care a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Jebel. În casă, a fost găsit cadavrul tatălui vitreg al celir doi frați, în vârstă de 66 de ani.

Poliția a deschis un dosar penal de ucidere din culpă și continuă cercetările în această speță.

LĂSAȚI UN MESAJ