DISTRIBUIȚI

Dacă te afli în punctul în care te-ai hotărât să îți cumperi un autoturism și ai decis că cea mai bună variantă pentru tine este unul rulat, ai ajuns în articolul care trebuie. Îți vom expune detaliat ce criterii trebuie să stabilești pentru ca în primul rând să știi cum să cauți cea mai bună mașină pentru tine.

Faptul că te-ai hotărât că ai nevoie și vrei să îți cumperi o mașină înseamnă doar că ai parcurs aproximativ 10% din drumul care te așteaptă. Dacă adaugi faptul că te-ai gândit că potrivit pentru tine ar fi un autorism rulat, situația deja devine mai complexă, întrucât există o multitudine de anunțuri de vânzare pentru mașini second hand.

Noi îți recomandăm să iei în calcul anunțurile postate pe site-uri mari, de profil. Dacă vrei să scurtezi și mai mult timpul de căutare, te invităm să accesezi cautimasina.ro, un agregator care înglobează toate anunțurile auto de pe cele mai cunoscute și importante site-uri de profil.

Dar înainte să găsești ceea ce îți dorești, trebuie să șii ce și cum să cauți. Așadar, am făcut pentru tine o listă cu criterii de luat în calcul înainte să te apuci să cauți mașina visurilor tale.

  • Marca: cu siguranță ai o marcă sau chiar mai multe pe care le preferi iar căutările tale trebuie să înceapă de aici. Cu siguranță trebuie să vezi toate ofertele disponibile pentru ca la final să ai fix mașina pe care visezi să o conduci. Și ai de ales din atâtea branduri: Opel, Audi, BMW, Ford sau poate Volkswagen.
  • Modelul: din moment ce ai hotărât ce brand ți-ar plăcea cel mai mult, următorul pas este să identifici ce model ar fi cel potrivit pentru tine. Poate o variantă mică de oraș, poate un SUV, poate o mașină de familie sau poate modelul acela sport cu motor puternic care să întoarcă toate privirile. Modele vin și în mai multe variante de culori, deci verifică și aici cu care dintre ele rezonezi mai bine: poate te simți confortabil conducând o mașină neagră elegantă, un gri metalizat sau un roșu aprins care să iasă în evidență
  • An minin-An maxim: piața autoturismelor rulate are o cotă mare în România și vei găsi mașini cu vechimi variate. Setează-ți cât de veche vrei să fie viitoare ta mașină, luând în calcul faptul că cu cât o mașină este mai veche cu atât performanțele sale tehnice sunt mai limitate, care s-ar putea traduce și în costuri de întreținere și reparații mai mari. În același timp, o mașină mai nouă dispune de opțiuni variate și folosește tehnologii mai moderne.
  • Preț minim- preț maxim: dincolo de faptul că îți place pur și simplu o mașină, trebuie să fii sigur că poți să ți-o și permiți. Cea mai eficientă căutare pleacă de la stabilirea unui buget: așa vei fi sigur că vei ajunge la o variantă mulțumitoare: cumperi ce îți place, dar te încadrezi și din punct de vedere financiar
  • Km minim- Km maximi: cu cât o mașină a fost utilizată mai mult, cu atât s-ar putea să apară costuri cu diverse reparații mai dese. Ai grijă să găsești echilibrul și aici și ca un pont extra, ar fi foarte bine ca în momentul în care vei face achiziția propriu-zisă să și verifici la cineva autorizat daca kilometrii mașinii sunt reali.
  • Capacitatea cilindrică: setează și cât de importantă este pentru tine puterea motorului și performanțele tehnice pe care le poate avea acesta
  • Caroseria: poate îți dorești o mașină sedan sau din contră un SUV, un hatchback, coupe, cabrio sau poate ai nevoie de un pick-up. Este important să stabilești și criteriile raționale pentru care ai nevoie de mașină
  • Combustibil: alege dacă vrei o mașină care să funcționeze cu benzină sau motorină sau să fie electrică ori hibrid, dacă vrei să iei în calcul și viitoarele costuri cu alimentarea
  • Transmisia: cu ce te-ai simți mai bine? Cu o cutie manuală clasică sau ar fi mai de ajutor o cutie automată ca să îți facă viața mai ușoară în aglomerația din oraș?

Odată lista de criterii făcută, vin și răspunsurile detaliate la toate întrebările tale, astfel încât să începi căutările pentru viitoarea ta mașină. Dacă te întrebi daca poți să completezi undeva răspunsurile la toate aceste întrebări și la final să ți se returneze doar anunțurile de vânzări auto cu ce te interesează, răspunsul este cu siguranță: cautimasina.ro. Aici ai posibilitatea de a face căutarea cu toate criteriile expuse mai sus și în plus poți vedea cele mai bune oferte, poți compara prețuri și poți evalua dacă prețul unui anumit autoturism se încadrează în valoarea medie a pieței sau pur și simplu vânzătorul respectiv cere mai mult decât face.

LĂSAȚI UN MESAJ