În seara Micii Uniri, CSC Dumbrăvița a fost la datorie și a câștugat și al doilea amical. De data aceasta, adversarul a fost Gloria Lunca Teuz Cermei, formație de Liga 3, iar scorul final a fost 3-2.

Partida s-a jucat pe sinteticul de la ”Motorul”. Scorul l-au deschis arădenii de la Cermei, în minutul 13. după un henț în careu comis de Toma, Michel Vlad a transformat de la punctul cu var. Peste nouă minute, Martinov și-a încercat șutul, portarul Bodea a respins în față, iar Alexandru Piftor a venit și a reluat în plasă. În minutul 28, Zaluschi a trimis în bară, pentru ca în minutul 35, Dumbrăvița să preia conducerea. S-a dat penalty tot pentru henț și Toma a executat,d ar Bodea a apărat. Piftor a fost din nou pe fază și a reluat în plasă.

La reluarea jocului, în minutul 66, Cermeiul a egalat prin același Michel Vlad, în minutul 61. ulterior, s-a produs alt henț în careu, tot de către arădeni, iar Răzvan Ghinescu a transformat penaltyul acordat în minutul 70. În continuare, Cosmin Stan mai testează tineri. Este vorba de fundașul stânga David Jorz și mijlocașul central Andrei Torok. Ei provin de la echipa de U17 a clubului. De acolo, mai e în pregătire cu seniorii și Bogdan Sima, de la data reuniri alb-verzilor.

Gloria Lunca Teuz Cermei: Bodea – Balazs, D. Lazăr, Clipotă, Deta – Salka, Vlad – P. Varga, Șimăndan, Gruiescu – Hrudei

Au mai intrat: Crețam Mateucă, Novac, Cleuța, Țurcanu, Andrieș, Hațegan

CSC Dumbrăvița: Ciui  – Moțiu, Niakate, Zurbagiu , C. Toma – Curea, Salhi – Martinov, Zaluschi, Piftor – Capătă

Au mai intrat: Trifon, Mikoș, Amariei, Salhi, Tismonar, Bura-Koț, Gîsă, Jorz  Ghinescu. T. Bodri,  Sima, Tănase, Paulevici, Olaru, Grancea, L. Bodri,  Simon

Cosmin Stan a fost mulțumti de etst, dar și de Piftor, luat de la Dumbrăvița. ”Concluziile sunt aceleași ca și după meciul de sâmbătă. A fost un joc bun, cu plăcere de a juca fotbal și cu implicare din partea tuturor jucătorilor. Am avut foarte multe faze reușite, din păcate și foarte multe ratări, inclusiv o bară a lui Zaluschi la scorul de 1-1. Dar, una peste alta, un meci super-reușit!Concluziile sunt aceleași ca și după meciul de sâmbătă. A fost un joc bun, cu plăcere de a juca fotbal și cu implicare din partea tuturor jucătorilor. Am avut foarte multe faze reușite, din păcate și foarte multe ratări, inclusiv o bară a lui Zaluschi la scorul de 1-1. Dar, una peste alta, un meci super-reușit! E un jucător foarte bun, de care avem mare nevoie și în campionat. Sper să îl țină această formă și când încep meciurile oficiale și să marcheze meci de meci”, a declara antrenorul.

De vineri, Dumbrăvița va fi în cantonament la o pensiune pe plan local, până la 4 februarie. Următorul amical va fi la 1 februarie, cu Șoimii Lipova.

LĂSAȚI UN MESAJ