Cea mai bine clasată dintre timișenele din Liga 2 are parte și de noroc, pe lângă cel pe care și l-a făcut singura. CSC Dumbrăvița începe meciurile din Grupa B de play-out cu cel mai accesibil adversar posibil, Unirea Constanța, în contextul în care oricum are cele mai multe puncet acumulate.

Cosmin Stan recunoaște că Dumbrăvița are o grupă mai accesibilă. ”Pornim cu un singur gând, acela de a rămâne în Liga 2. Trebuie să recunosc că grupa din care facem noi parte mi se pare mai accesibilă. Avem și un program bun, pentru că în primele meciuri întâlnim două contracandidate. Noi suntem într-o formă bună, iar rezultatele și jocul nostru din acest început de sezon de primăvară cred că adeveresc ceea ce spun”, a punctat antrenorul.

Din noiembrie, de la ultimul joc cu Unirea, Dumbrăvița a avut numai victorii sau egaluri și vor să continue așa. ”Dacă am pornit această serie de meciuri fără înfrângere în compania lor, sperăm să nu o și oprim! E o echipă total schimbată, într-adevăr. Probabil că au probleme foarte mari în ceea ce privește omogenizarea, sunt foarte mulți jucători noi, iar acesta cred că e un avantaj foarte mare pentru noi”, a mai punctat antrenorul.

Tot lotul e valid, deoarece au fost menajați jucătorii la limita suspendării. Stan e convins că eleivi săi vor româen concentrați. ”Întotdeauna în fața unui adversar mai slab cotat există acest pericol. Dar cred că la noi nu va fi cazul. Am discutat deja cu băieții, suntem deja pe finalul săptămânii și cred că fiecare dintre ei își dă seama de importanța acestui meci. Cred că jocul cu Unirea îl vom trata chiar mai serios decât cele pe care le-am disputat până acum în primăvară. Cred că așa trebuie să abordăm acest joc”, a conchis antrenorul.

Partida se joacă la Clinceni și începe sâmbătă la ora. Meciul nu av fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ