Voleibalistele de la CSM Lugoj au câștigat la scorul de 3-2 meciul cu CSM București, după un joc foarte strâns cu ”tigroaicele”. Cu acest rezultat, în contextul jocului amânat al echipei din Târgoviște, lugojencele rămân pe podium.

Formația in Banat nu a putut conta pe Silvija Popovic, accidentată muscular la antrenamente, și a jucat pe postul de libero Sandra Nistor-Popovici. Lugojul a intrat bine în meci și a dominat primul set, terminat cu 25-18. Al doilea set a fost unul în care, după primele schimburi de mingi, formația bucureșteană și-a arătat ”colții”, mai ales că lugojencele erau descoperite la preluare. De la 10-13, lugojencele au egalat, iar setul a mers foarte echilibrat, pentru un final de 28-26 favorabil gazdelor în prelungiri.,

CSM București s-a descurcat și mai bine în al treilea set. După o desșăurare echilibrată, oaspetele s-au desprins la 17-20 pe tabelă și de acolo gazdele nu le-au mai putut ajunge, pentru scorul de set de 25-22. În al patrulea set, bucureștencele au fost, în general, în controlul jocului, și au terminat setu, cu 25-19. Când a trebuit, în setul decisiv, bănățncele au reușit să revină și să ia ultimul act cu 15-12, după 116 minute de joc efectiv și 2 puncte rămase acasă.

Yelizaveta Ruban a foat din nou jucătoarea care a dat cele mai multe puncte pentru Lugoj, 22. De la CSM București, Iuna Zadorojnai a semnat 23 de puncte. Divizia A1 se va opri pentru turneul Final For al Cupei României, competiție din care lugojencele au fost eliminate. La reluare, echipa are deplasare la Rapid. în jurul datei de 2 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ