DISTRIBUIȚI

CSM Lugoj a reușit să o bată pe CSM Târgoviște la ultimul meci al acestui sezon, la scorul de 3-1, rezultat care le-a privat pe oaspete de o medalie de argint. Rezultatul a fost unul foarte puțin scontat, deoarece a fost singurul succes al bănățencelor în grupa 1-6.

Bănățencele au abordat meciul în formula standard, cu Ciocian, Rus, DeGeest, Canea, Bălae, Roman și libero, Rotaru, iar pe parcurs a mai intra și tânăra Preda. Gazdele au intrat foarte montate în meci și au reușit să conducă tot primul set, pe care și l-au adjudecat la scorul de 25-22. Lugojencele au jucat la fel de bine și în setul al doilea. Deși a fost de două ori egalitate, la 10 și 23, tot bănățencele au luat și al doilea set cu 25-23, după finalul strâns de set.

CSM Târgoviște și-a mai revenit în setul trei. După 11-11, oaspetele au preluat conducerea și au luat setul cu 25-20. În setul al patrulea, jocul a fost foarte echilibrat, cu 8-8, 16-16 și 19-19, dar pe final, elevele lui Valerijan Luka au strâns din dinți și au luat și ultimul set cu 25-23. După 103 minute de joc, argintul le-a revenit celor de la CSM București, iar bănățencele au rămas cu locul 6, dar un mare plus la impresie artistică pe final de sezon.

(foto: Silviu Boian)

LĂSAȚI UN MESAJ