CSM Lugoj s-a impus cu 3-1 în al doilea meci cu CSM București, din seria pentru stabilirea locului 5 și 6. Miercuri, bănățencele au triumfat cu 3-2, după ce ambele formații au decis să joace oduă jocuri legate în municipiul de pe Timiș.

Lugojencele au început mult mai bine ca ieri, mai ales că atacurile Yelizavetei Ruban au itnrat de la bun început. Astfel, primul set s-a terminat la scorul de 25-17. Gazdele au contorlat meciul la fel de clar și în setul doi, terminat cu 25-16. CSM București nu a sucomat însă rapid. Atacurile ”tigroaicelor” au început să fie mai incisive și astfell, formația din Capitală a început să conducă în setul trei. Lugojul a încercat să țină pasul, dar după 16-16, oaspetele s-au desprins la 20-25.

Tot formația oaspete a început mai bine și setul patru. De la 5-10, s-a făcut 11-10,și deși vizitatoarele au mai ămas în meci, lugojencele s-au desprins la 25-21. A fost un joc de 95 de minute, ultimul de dinainte de intrarea în vacanță a echipei. Ruban a reușit nu mai puțin de 29 de puncte, cele mai multe ale lugojencelor. Diouf a semnat cele mai multe puncte ale bucureștencelor, 14.

Teoretic, locul 5 este de Cupa Challenge și locul 6 de Cupa Balcanică, dar trebuie așteptat anunțul oficial. Românai rică să piardă la coeficient după ce anul trecut Rapid și Târgoviște nu s-au înscris în cupele europene. Lugojul a dat și ea cu piciorul șansei de a juca în Cupa CEV și a preferat Challenge, oportunitate cu care cine știe când se va mai întâlni clubul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ