CSM Lugoj a câștigat la scorul de 3-0 meciul cu Corona Brașov jucat în deplasare, al doilea al primei serii pentru stabilirea locurilor 5-8. În tur, la Lugoj, a fost același scor pentru bănățence.

Lugojencele s-au desprins relativ ușor și a luat primul set accesibil, cu 25-16. Gazdele de la Ccorona au reușit să țină mai aproape în cel de-al doilea set, însă de la 17-17, oaspetele nu au mai cedat conducerea și au luat setul cu 25-22. A urmat un set trei la fel de dominat de elevele lui Ugljesa Segrt ca și primul. CSM Lugoj este sigură acum de locul 6 și mai trebuie să joace cu învinsa seriei dintre Dinamo și CSM București pentru locurile 5-6.

În duelul bucureșcenlor oaspetele au câștigat de fiecare dată, air în weekend se va tranșa situația. CSM Lugoj va juca din nou săptămâna viitoare, în weekend. Deși teoretic, locul 5 ar fi sigur de Cupa challenge și locul 6 de Cupă Balcanică, România ar putea suferi la coeficient, după ce Rapid și Târgoviște nu au aprticipat în acest sezon în cupele europene. Lugojul avusese șansa să joace în Cupa CEV, dar a preferat Challenge.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ