DISTRIBUIȚI

CSM Lugoj a anunțat primele două din cele opt transferuri pe care le va face vara aceasta. Este vorba de cele două coordoantoare aduse, Lorena Ciocian, care a mai jucat în orașul de pe Timiș, și bulgăroaica Petya Barakova, ambele internaționale.

Lorena Ciocian a ajuns la 28 de ani. Înaltă de 1,88, ridicătoarea pooate sări până la 2,93 de metri la atac și 2,82 de metri la blocaj. A mai fost legitimată la CSM Lugoj în sezonul 2016-2017, când era Valerija Luka antrenor. A mai jucat doar în România, la Medicina Târgu Mureș, Unic Piatra-Neamț, CSM Târgoviște și la Știința Bacău, unde a jucat în ultimele sezoane. A fost componentă a naționalei României, iar de al Lugoj speră să fie din nou convocată sub tricolor.

Petya Barakova are 27 de ani și măsoară 1,80. La atac, ea poate sări până la 2,71 metri, iar la blocaj ajunge la 2,83, același punct ca și Ciocian. A jucat în Liga Campionilor, cu campioana țări sale, Maritsa Plovdiv. Este componentă a naționalei Bulgariei, care cu ea în teren a luat trofeul Glden League. A jucta și la Volei Alba Blaj, cu care a jucat finala Ligii Campionilor, dar și la Volero Zurich (Elveția), Developres Rzeszow (Polonia) și Le Cannet (Franța).

Clubul va mai anunța șase jucătoare noi, trei românce și trei sârboaice, zilele viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ