DISTRIBUIȚI

CSM Lugoj a anunțat și transferul a două noi jucătoare, ambele care joacă pe posturile de centru. Este vorba de Andreea Petra și de Tanja Sredic, care vor lupta pentru post cu Katarina Canak și Junioara Andra Savu. 

Andreea Gemănariu Petra are 27 de ani, măsoară 1,91 metri și poată si la 2,85 m la atac și la 2,70 m la blocaj. În ultimele două sezoane a jucat la CS Medgidia, unde a mers după ce a jucta la Lugoj. Anterior, centrul a mai jucat la Sibiu, Medicina Târgu Mureș și desființata Agroland Timișoara, de unde s-a transferat la Lugoj.

Sârboaica Tanja Sredic are 29 de ani, măsoară 1,87 m și sare la 2,98 în atac și 2,85 la blocaj. A jucat ultima dată la Partizan Belgead, iar în cariera sa a mai trecut pe la Spartak Subotica (tot în Serbia), Muszynianka (Polonia), Wiesbaden (Germania), dar și în România, la CSM Tâgoviște.

CSM Lugoj le-a anunțat oficial până acum pe Lorena Ciocian și Petya Barakova, care evoluează pe postul de centrei. Urmează să mai fie anunțate două românce și două sârboaice, pentru posturile de extreme și universal.

LĂSAȚI UN MESAJ